• smjestaj u budvi
  • apartmani u budvi
  • apartmani budva
  • Smjestaj u Budvi na Youtube
  • Smjestaj u Budvi na Instagram

Božićni bazar u Budvi

Božićni bazar u Budvi

U saradnji sa lokalnom samoupravom kao i Udruženjem ugostitelja Budve, Turistička organizacija Budve je organizovala “Božićni bazar”. Budva je obogaćena sa još jednim prazničnim događajem koji se održava od 24. decembra do 08. januara 2017 godine na Trgu slikara ispred zidina Starog Grada.

Bozicni bazar BudvaBožićni bazar u Budvi

Posjetioci će moći da posjete Božićni bazar svakog dana od 12:00h do ponoći. Ova manifestacija objedinuje pravoslavni i katolički Božić i u duhu oba prznika i običaja, na Božićnom bazaru će se naći raznovrsna ponuda jela i pića, umjetničke rukotvorine, cvjetni aranžmani i drugo.

Na inicijativi sugrađana Miloša Nikčevića i Kristine Đurić, 28.12.16 u 19h organizuje se humanitarni koncert koji će okupiti budvanske i crnogorske bendove. Pored bine biće postavljena donatorksa kutija za novčane priloge koji su namjenjeni za liječenje djevojčice Anđele Petrović.

Božić u BudviBudva Stari Grad - Trg Slikara

 

Nadamo se da će Božićni bazar“ dobiti na tradiciji koji će okupljati sve ljude različitih uvjerenja, u kojem će Budva biti prepoznatljiva kao turstička metropola koja ima bogatu i zimsku turističku sezonu.

 

 

 

Čitano 2786 puta
Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar