• smjestaj u budvi
  • apartmani u budvi
  • apartmani budva
  • Smjestaj u Budvi na Youtube
  • Smjestaj u Budvi na Instagram

15. Međunarodni karneval u Budvi

Pod sloganom „Naoružaj se ljubavljuMeđunarodni turistički karneval u Budvi će se po 15ti put održati kod zidina Starog Grada. Istovemeno se održava i godinu dana starija manifestacija 16. Proljećna noć pod maskama.

U organizaciji Turističke organizacije Budve u saradnji sa opštinom Budva i NVO „Feštađuni”, Međunarodni turistički budvanski karneval će se održati 28.- do 30. aprila 2017. godine.

Karneval u Budvi 2017Mazuretke Budva - Karneval

Karneval će započeti u petak nakon što maske tradicionalno pozovu Arbumom građane i turiste Budve na feštu. Zabava se nastavlja do dugo u noć među zidinama Starog Grada i kafićima.

Drugi dan 29. aprila će biti sve spremno za najveću povorku. Gotovo iz svih kajeva svijeta prikazaće se maske koje će se predstaviti budvanskoj publici. Žurka će trajati između zidina, dok će na Trgu Slikara se predstaviti Rambo Amadeus, Dragoljub Đuričić i drugi. Ova najluđa noć se se završiti sa spektakularnim vatrometom.

Treći dan je tradicionalno rezervisan za najmlađe. Pored bogatog kulturno-zabavnog programa „Dječiji kutak” je neizostavan. Djeca će pokazati svoje maske i trgom će se djeliti slatkiši za najmlađe. Nakon “Male povorke” u večernjim satima 30.aprila će nastupiti “Who See” i budvanski bend “Mazzom u fugazzu” koji obećeavaju nezaboravan provod.

Čitano 3336 puta
Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar