• smjestaj u budvi
  • apartmani u budvi
  • apartmani budva
  • Smjestaj u Budvi na Youtube
  • Smjestaj u Budvi na Instagram

David Gueta predvodi Sea Dance 2019

Najveća svjetska zvijezda elektronske muzike David Guetta, predvodiće ovogodišnji Sea Dance festival koji će se održati od 30. avgusta do 01. septembra 2019.

Sea Dance festival će se održati u Budvi na plaži Buljarice, najvećoj plaži na budvanskoj rivijeri. Na prošlogdišnjem Sea Dance festivalu posjetilo je preko 50.000 ljudi iz cijelog svijeta, dok za Sea Dance 2019, organizatori najavljuju kao najače izdanje. Očekuje se da će ovaj festival nadmašiti sve dosadašnje projekte ovog nagrađenog festivala. Organizatori Exit i Sea Dance pripremaju novu eru Sea Dance festivala, koja kreće baš od 2019. godine. Uskoro se očekuju nova imena svjetske muzičke scene.

                

 

Svjetski hitmejker David Guetta je tvorac moderne klubske muzike, pa popularnost francuskog superstara pokazuje da ima preko 11 milijardi pregleda na You Tube pregleda kao i preko 100 miliona fanova na društvenim mrežama.

U utorak 05. Marta, biće pušten u prodaju ograničen kontigent ulaznica za Sea Dance 2019 po najpovoljnijoj cijeni. Ove ulaznice po poklon cijeni važe samo za najbrže jer je broj karata ograničen i prodavaće se u narednih 24 h. Ulaznice je moguće kupiti online na sajtu seadancefestival.me ili u prodajnoj mreži Gigstix.me na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne. Njemu se pridružuju i nove zvijezde koji će učestvovati na Sea Dance 2019: njemački vodeći DJ i producent Robin Schulz, kao i francuski hit duo Ofenbach.

Čitano 1723 puta
Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar