• smjestaj u budvi
  • apartmani u budvi
  • apartmani budva
  • Smjestaj u Budvi na Youtube
  • Smjestaj u Budvi na Instagram

Sajam ishrane - Budva 2015

U Budvi će se ove godine, tačnije od 12 do 14 marta održati 41. Sajam hrane. Tradicionalno kao i do sada, sajam okuplja  izlagače iz raznih oblasti poput prehrambene industrije, vinarstva i vinogradarstva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, prerade ribe i mnogih drugih oblasti.

Pored ovoga, ovaj sajam namijenjen je i predstavljanju opreme za preradu i pripremu hrane, ponude proizvođača, uvoznika i distributera, poljoprivredne mehanizacije, te proizvoda i usluga distributivnih lanaca.

Prema riječima organizatora sajma hrane u Budvi, ove godine poseban akcenat biće stavljen na dijetetsku makrobiotičku i hranu za sportiste. Organizatori su pozvali sve zainteresovane ponuđače da u konkurentskoj atmosferi istaknu kvalitet svojih proizvoda i na taj način unaprijede svoje rezultate.

Inače na ovom sada već 41 po redu Sajmu hrane, svoje učešće najavila je i Mađarska . Prošle godine, ministarstvo ekonomije organizovalo je učešće Mađarske, kao zemlje partnera na 40 jubilarnom Sajmu hrane. Ove godine se očekuje da se na sajmu ponude i specijalni programi kao što je dan posvećen unapređenju prouzvodnje mesa i mesnih prerađevina.

Nakon Sajma hrane očekuje nas 39.Sajam namještaja koji će biti održan od 25 do 29 marta 2015 godine u Budvi.

Čitano 2614 puta
Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar