• smjestaj u budvi
  • apartmani u budvi
  • apartmani budva
  • Smjestaj u Budvi na Youtube
  • Smjestaj u Budvi na Instagram

Sea Dance Festival - Budva 2015

Budva ce po drugi put za redom biti domacin “Sea Dance Festival”-a, koji ce biti odrzan od 16-18.07.2015 godine na plazi Jaz. Od ovog dogadjaja se ocekuje mnogo vise od proslog jer organizatori najavljuju spektakularnu proslavu 15tog rodjendana EXIT Festivala.

Spektakularno otvaranje drugog Sea festival ce se izvesti uz podrsku svjestskih muzickih brendova kao sto su “UKF” i “TheSoundYouNeed” sa vise od sest stejdzeva. Velika zurka ce trajati tri noci i tri dana, dok ce Dance Paradise bina biti zaduzena za najmasovnije dnevne zurke koja ce biti stacionirana na samoj plazi.

Prvi potvrdjeni ucesnici morskog dijela Exit Avanture su jedni od najpopularnijih imena danasnjice, sastav “Rudimental”, “Sigma” kao i dolazak Londonskog Dj-a Marka Wilkinsona. 5 Marta, potvrdjen je i legendarni sastav "The Prodigy" i obecali su pravi spektakl u Budvi.

Da podsjetimo da je “Sea Dance” festival osvojio titulu najboljeg evropskog festivala u kategoroji do 40 000 ljudi na najprestiznijem festivalskom takmicenju “EU festival Awards” u Berlinu. Takodje, u Decembru 2014 godine Sea Dance je osvojio jos jedno priznanje “Montenegro Wild Beauty Award” kao najznacajniji dogadjaj u prosloj godini i time doprinio najbolji promotivni efekat Crne Gore.

 

Za vise informacija o novim ucesnicima Sea Dance festivala kao i vise od Exit Avanturi mozete pogledati na znavnicnom sajtu Exit Festivala.

Čitano 3745 puta
Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar