• smjestaj u budvi
  • apartmani u budvi
  • apartmani budva
  • Smjestaj u Budvi na Youtube
  • Smjestaj u Budvi na Instagram

40 Sajam namještaja Budva 2016

Sjutra će se održati 40. sajam namještaja, na Jadranskom sajmu u Budvi, koji će trajati do 10. aprila.

Već četiri decenije ova manifestacija je najznačajnija u oblasti uređenja enterijera i eksterijera, namještaja, dekorative i prateće industrije repromaterijala. Kao i prošlih godina, Jadranski sajam okuplja brojne industrijske kuće, svjetske brendove, proizvođače, distributere, dizajnere i dekoratere koji će se predstaviti na Jadranskom sajmu sa novitetima u svijetu indsutrije namještaja. Posjetioci Jadranskog sajma u Budvi 2016, moći će da vide namještaj svih vrsta: stambenog i javnog opremanja, kancelarijskog namještaja, rasvjete, baštinskog programa, unutrašnje dekoracije, ugradnog i namještaja po mjeri, stilskog i klasičnog sadržaja.

BudvaSajam namjestaja Budva

U okviru 40. sajma namještaja, u istom terminu održaće se i 10. Sajam umjetnina ART EXPO Budva. Spajanjem ove dvije manifestacije, u značajnoj mjeri ovaj događaj će biti obogaćen i objediniti kvalitetnu ponudu u opremanju životnog ali i poslovnog prostora.

Sajam umjetnina vrši pozitivan uticaj na kulturno umjetnićku javnu scenu, pa će posjetioci Jadranskog Sajma biti u prilici da se informišu i edukuju u različitim tematskim oblastima umjetnosti.

Čitano 3031 puta
Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar