• smjestaj u budvi
  • apartmani u budvi
  • apartmani budva
  • Smjestaj u Budvi na Youtube
  • Smjestaj u Budvi na Instagram

Hotel Palas ★★★★

ID: 1230

Hotel Palas se nalazi na samoj uvali Petrovačke plaže, odakle se pruža predivan pogled na more i dva ostrva Katič i Sveta Nedelja. Udaljen je na 18 kilometara od Budve, a 10 km od Svetog Stefana.

Hotel Palas Petrovac

Ovaj potpuno renovirani hotel je kategorisan sa 4+ zvjezdice i idealan je za porodični odmor, kongresni turizam, svečane koktele i sličnih manifestacija. Hotel Palas je sezonskog karaktera pa je otvoren od početka aprila do kraja oktobra mjeseca, izuzev novogidišnjih praznika kada je ovaj hotel epicentar najluđe noći.

Moderno uređen, hotel ima 5 spratova sa tri lifta. Sadrži 171 smještajnu jedinicu, od kojih su 151 dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, 8 porodičnih soba i 4 apartmana. Svi kapaciteti imaju svoju terasu. U hotelu Palas 90% smještajnog kapaciteta ima pogled na more. Svi kapaciteti su opremljeni sa standardnim hotelskim inventarom: kupatilo sa tušem, fen, mini bar, sef, klima, kablovska lcd Tv, telefon.

Soba

Welnes centar se prostire na 300m2 i nudi širo spektar različitih tretmana. Raspolaže sa finskom saunom, turskim kupatilom, slanom sobom,  whirplol-om, tuševima, različite masaže, kozmetički tretmani. U okviru welnes centra, nalazi se otvoreni bazen sa slanom vodom i bazen zatvorenog tipa sa slatkom vodom sa mobilijarom, na kojim se mogu osvježiti u okviru Polo bara.

Gostima koji su ljubitelji sportskih rekreacija na raspolaganju je teren za mini golf, stoni tenis, poligon za gađanje lukom i stijelom kao i teren za boćanje.

Pošaljite upit

Ime: *

E-mail: *

Naslov: *

Broj odraslih osoba:
Broj djece:

Dolazak:
Odlazak:Poruka za info@smjestajubudvi.com

Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar