• smjestaj u budvi
  • apartmani u budvi
  • apartmani budva
  • Smjestaj u Budvi na Youtube
  • Smjestaj u Budvi na Instagram

Boutique hotel Astoria ★★★★

ID: 1237

Hotel Astoria se nalazi u srcu Starog Grada u Budvi. Hotel izlazi na plaži Ričardova glava na kojoj se nalazi predivan restoran koji je u posjedu hotela. Restoran Astoria je prepoznatljiv po jedinstvenim internacionalnim specijalitetima, u kojim možete uživati na samoj pjeni od mora.

Restoran Astoria Budva

Boutique hotel “Astoria” raspolaže sa 12 luksuzno opremljenih smještajnih jedinica, od kojih su 6 soba i 6 apartmana. Sve jedinice su klimatizovane i opremljene su sa mini barom, sefom, kablovskom televizijom, wi-fi internetom, telefonskom linijom dok su kupatila sa hidromasažnim kadama, kao i velikim izborom hotelske kozmetike.

Hotel Astoria - Budva, Stari Grad

Po strukturama, na raspolaganju vam nudimo:

Apartman sa balkonom – nudi impresivan pogled na more, plažu i jednog dijela Stargo Grada. Sastoji se od jedne spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevne sobe sa sofom, radnim stolom i kupatila. Obije prostorije imaju dva tv-a i dvije telefonske linije.

Superior apartman – sastoji se od dnevnog boravka, kupatila i dvije spavaće sobe. Okrenut je sjeverno, pa pruža pogled na glavni ulaz i ulicu Starog Grada. U jednoj sobi se nalazi francuski krevet, dok se u drugoj sobi nalazi jedan single krevet. Supeior apartman je idealan za porodični odmor.

Standard apartman – U svojoj strukturi se sastoji od dnevne sobe sa sofom i radnom površinom, kupatilom, kao i spavaćom sobom sa bračnim ležajem.

Dvokrevetna soba Standard – Nudimo Vam sobe sa francuskim i twin krevetima sa svojim kupatilom.

Dvokrevetna soba Superior – Luksuzno opremljene dvokrevetne sobe sa francuskim krevetima i sofom koja može da služi kao pomoćni ležaj.

Standardna usluga hotela je BB (noćenje sa doručkom)

Pošaljite upit

Ime: *

E-mail: *

Naslov: *

Broj odraslih osoba:
Broj djece:

Dolazak:
Odlazak:Poruka za info@smjestajubudvi.com

Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar