• smjestaj u budvi
  • apartmani u budvi
  • apartmani budva
  • Smjestaj u Budvi na Youtube
  • Smjestaj u Budvi na Instagram

Hotel Splendid Conference & Spa ★★★★★

ID: 1242

Hotel Splendid se nalazi na samoj obali Bečićke plaže. Ovaj renomirani hotel je jedinstven na crnogorskom primoriju i predstavlja sami vrh turističke ponude u Crnoj Gori, sa akcentom na luksuz, komfor i užitak.

Hotel Splendid Conference & Spa Resort ***** sadrži 322 standardne dvokrevetne sobe od kojih su 168 sa (king size) krevetima. 220 smještajnih jedinica su okrenute južno sa pogledom na more, dok su 102 sobe okrenute sjeverno sa pogledom na planinu. U svom sadržaju nudi 56 soba koje su spojive, kao i 6 soba koje su namjenjene osobama sa posebnim potrebama.

Hotel Splendod Conference & Spa Resort

Sve sobe i apartmani imaju najsavremeniji sadržaj : Flat tv, super brzi internet, dvije zonske klime, analongna telefonska linija, iznamljivanje “Gigaset dect” bežičnog telefona na teritoriji hotela, automatizovano dugme “ne uznemiravaj”, kartica (ključ) za ulazak i kontrolu električne energije, SOS dugme i još mnogo toga. Standardni sadržaj u sobama: sopstveni balkon, komforno kupatilo sa kadom i tušem sa staklenim zidom, mini bar, sef, radni sto sa direktnom internet konecijom.

SPA I VIP apartmani u hotelu SPLENDID

  • 13 Wellness apartmana (84 m2) sa pogledom na more
  • 4 Junior apartmana sa pogledom na more (54m2)
  • 1 Penthouse lux apartman (215m2)
  • 1 Predsjednički apartman (385m2) sa privatnim bazenom.

SPA I WELLNESS CENTAR

Hotel Splendid sadrži 3 zatvorena i 3 otovorena bazena sa pratećim mobilijarom, Haman, Jacuzzi. Saune otvorenog i zatvorenog tipa: Bio sauna sa borovinom, funska sauna, herbalna sauna, tursko kupatilo, termalna sauna, rimsko kupatilo, infracrvena sauna. Hotel nudi sve vrste masaže, teretanu, solarijum, kozmetički centar i svoju plažu.

CONFERENCE

Hotel posjeduje najveći prostor za konferencije i sastanke koje su potpuno opremljene poslednjom tehnologijom u ovom sementu. Kapacitet koji prima je preko 700 učesnika. U ponudi se nalaze nekoliko prostorija koje su namjenjene za razne skupove, događaje i okupljanja.

 

Pošaljite upit

Ime: *

E-mail: *

Naslov: *

Broj odraslih osoba:
Broj djece:

Dolazak:
Odlazak:Poruka za info@smjestajubudvi.com

Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar