• smjestaj u budvi
  • apartmani u budvi
  • apartmani budva
  • Smjestaj u Budvi na Youtube
  • Smjestaj u Budvi na Instagram

Hotel Montenegro ★★★★

ID: 1243

Hotel Montenegro Beach Resort 4*, nalazi na obali Bečićke plaže u predivnom ambijentu. Kroz hotellski kompleks prolazi pješačka staza koja vodi ka centru Budve, odnosno ka plaži Kamenovo.

Luksuzni hotel “Montenegro” u Bečičima Van nudi sve na jednom mjestu: All inclusive program, restorani i barovi u hotelskom kompleksu, welnes, konferencije i događaje, sopstvenu plažu sa besplatnim plažnim mobilijarom, otvorene i zatvorene bazene i još mnogo toga.

Hotel Montenegro bazen

Hotel sadrži 168 standardnih soba, kao i 4 luksuzna apartmana. Sve smještajne jedinice su pažljivo uređene, pa je komfor i sadržaj istih na zavidnom nivou. Sadrže bežični internet, klima uređaj, komforno kupatilo sa propratnom kozmetikom, direktna telefonska linija, kablovsku televiziju, mini bar i sef. Sve sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajevima. Apartmani u hotelu Montenegro su dvosobnog tipa i idealni su za porodične odmore.

Glavni restoran prima i do 400 gostiju,i nudi čitav niz specijaliteta domaće kao i internacionalne kuhinje na bazi svedskog stola.

Welnes i sport

Welnes zona hotela Montenegro obugvata: Teretana, salon ljepote, parno kupatilo (45c), dvije saune (60-90c), dva đakuzija, tri hidromasažna tuša, zatvoreni bazen (30c), dva spoljna bazena od kojih je jedan dječiji.

Na Vaš upit za traženi period, nudimo Vam garantovano najbolju cijenu smještaja u hotelu Montenegro, Bečići.

Pošaljite upit

Ime: *

E-mail: *

Naslov: *

Broj odraslih osoba:
Broj djece:

Dolazak:
Odlazak:Poruka za info@smjestajubudvi.com

Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar