• smjestaj u budvi
  • apartmani u budvi
  • apartmani budva
  • Smjestaj u Budvi na Youtube
  • Smjestaj u Budvi na Instagram

Hotel Aquamarin ★★★

ID: 1247

Hotel Aquamarin se nalazi u Budvi na 250 metara od Slovenske plaže u Budvi. U svojoj ponudi sadrži standardne dvokrevetne sobe visoke kategorije, komforne apartmane za tri osobe kao i četvorokrevetne apartmane. Našim gostima nudimo besplatno korišćenje otvorenog bazena, đakuzija, saune i wi-fi interneta.

AKCIJA: Za rezervacije 01.05-25.05 i 20.09-15.10. 4 ili više nočenja, dobijate jedno noćenje GRATIS uz garantovano najbolje cijene !

-      Djeca do 3 godine GRATIS. Dijete do 12 godina 70% popusta.

Aquamarin hotel bazen

Sve smještajne jedinice imaju sopstveno kupatilo, klima uređaje, mini bar, kablovsku televiziju, direktnu telefonsku liniju, a većina posjeduje i sopstveni balkon.

Apartmani u hotelu Aquamarin su prostrani i imaju odvojeni dnevni boravak terasu i internet priključak.

U okviru hotela se nalazi prostrana terasa u kojoj možete da uživate u čuvenim specijalitetima restorana Aquamarin ili da ispijate šoljicu kafe. Na rapolaganju vam nudimo bazen sa đakuzijem koji je namjenjen za sve uzraste sa kompletnim mobilijarom (ležaljke, suncobrani). Hotel je idealan za djecu jer pored bazena, hotel posjeduje igralište koje je opremljeno za djecu svih uzrasta.

Recepcija je otvorena 24 h, pa vam je ljubazno osoblje uvjek dostupno i spremno da Vam izađe u susret. U sklopu recepcije se nalazi caffe bar sa velikim izborom alkohonih i bezalkoholnih pića.

U luksuznom ambijentu restorana Aquamarin nudimo Vam pansionske usluge polupansiona i noćenje sa doručkom. Na a la carte meniju, nudimo Vam velik izbor nacionalnih specijaliteta kao i mediteranske i internacionalne kuhinje.

Restoran Aquamarin Budva

 

Pošaljite upit

Ime: *

E-mail: *

Naslov: *

Broj odraslih osoba:
Broj djece:

Dolazak:
Odlazak:Poruka za info@smjestajubudvi.com

Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar