• smjestaj u budvi
  • apartmani u budvi
  • apartmani budva
  • Smjestaj u Budvi na Youtube
  • Smjestaj u Budvi na Instagram

Hotel Budva ★★★★

ID: 1248

Hotel Budva se nalazi na atraktivnoj lokaciji u srcu Budve. Hotel je lociran uz samo šetalište u neposrednoj blizini Starog Grada i marine. Okružuju ga brojni restorani, šoping centri, klubovi, plaža drugo. Hotel Budva predstavlja savršen izbor za one turiste koji žele da budu u centru zbivanja, osjete čari dnevnog i noćnog života Budve, ali istovremeno savršen boravak u komforu i luksuzu.

Hotel Budva -dvokrevetna soba

Hotel sadrži: restoran, caffe bar sa terasom koja izlazi na glavnom šetalištu, welnes centar, otvoreni bazen sa propratnim mobilijarom. Wi-fi internet je besplatan na teritoriji hotela. Parking je obezbjeđen za goste hotela.

Sve smještajne jedinice su centralno klimatizovane i sadrže: kablovsku televiziju, direktnu telefonsku liniju, sef i mini bar. Hotel sadrži dvokrevetne sobe sa balkonom i bez balkona, superior dvokrevetne sobe i lux apartman za 3 odrasle osobe sa odvojenom spavaćom sobom.

Osnovna usluga je BB – noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Ostale pansionske usluge se služe a la carte po želji gosta.

Pošaljite upit

Ime: *

E-mail: *

Naslov: *

Broj odraslih osoba:
Broj djece:

Dolazak:
Odlazak:Poruka za info@smjestajubudvi.com

Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar