• smjestaj u budvi
  • apartmani u budvi
  • apartmani budva
  • Smjestaj u Budvi na Youtube
  • Smjestaj u Budvi na Instagram

Slovenska Plaza ★★★★

ID: 812

Garantovano najbolja cijena u hotelu Slovenska Plaža.

Lokacija i sadržaj hotela: Hotel Slovesnka Plaža se nalazi na samoj obali mora u zavisnosti od kalete u kojoj ste smješteni, na 50 do 150 metara od istoimene plaže. Turističko naselje poseduje recepciju za prijem gostiju 3 i 4 * kategorije sa aperitiv barom, modernim lcd informatorima i servisom za prtljag. U turističkom kompleksu Slovenska plaža postoje brojni restorani ribljih i nacionalnih kuhinja, kafe barovi, samoposluge, wellness i spa centri, golf i teniski tereni, animacijoni program, igraonica i bazen za djecu, otvoreni Rondo bazen, internet je besplatan na svim javnim mjestima za goste hotela.

 Traveler in Hotel Slovenska Plaza

Smještaj: Turistički kompleks Slovenska Plaža ima 1016 smještajnih jedinica (sobe i apartmani)  rasporedjene su u dvije kategorije sa 3* i 4*.

 

Smještaj u 3* standardno opremljena, ima kupatilo sa tušem, SAT TV, frižider, klimu, sef i wi-fi. Većina jedinica ima i balkon (uz doplatu).

 

Smještaj u hotelu 4* luksuzno opremljen, ima kupatilo sa tušem, SAT TV, frižider, klimu, sef i besplatan internet. Većina soba i apartmana ima i balkon (naplaćuje se uz doplatu). Apartmani ne posjeduju kuhinju

 

Usluga: 

BB – (noćenje sa doručkom – švedski sto)
HB – polupansion (doručak / večera – švedski sto) 
ALL- All inclusive (doručak, ručak, večera-švedski sto)

 

Pošaljite upit

Ime: *

E-mail: *

Naslov: *

Broj odraslih osoba:
Broj djece:

Dolazak:
Odlazak:Poruka za info@smjestajubudvi.com

Više iz kategorije: Hotel Mogren ★★★ »
Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar