Rezervacije i informacije

 • Kako da pošaljem upit ?

  Rezervacija se obavlja jednostavno, brzo i sigurno slanjem upita putem kontakt forme koja se nalazi na svakoj smještajnoj jedinici na sajtu SmjestajuBudvi.com. Takođe, upit možete izvršiti putem telefona, (Viber) i informisati se detaljnije sa pozivom na broj ID smještajne jedinice. Naš tim će u najkraćem mogućem roku Vam odgovoriti na sve vaše upite.

 • Kako da izvršim rezervaciju ?

  Ukoliko smo pronašli odgovarajući smještaj, sledeći korak je potvrda rezervacije. Da bismo bili u prilici i formalno potvrditi rezervaciju, obavezna je uplata avansa u visini od 30% ukupnog iznosa. Ostatak aranžmana plaćate ugostitelju na dan dolaska. Avansnom uplatom obezbjeđujete vaš siguran boravak i rezervaciju.

  Nakon Vaše potvrde da rezervišete traženi smještaj, naš tim šalje zahtjev za potvrdu iste ugostitelju. Ukoliko ugostitelj potvrdi rezervaciju, šaljemo Vam vaučer koji sadrži sve elemente i uslove pod kojim ste rezervisali smještaj sa instrukcijama za plaćanje.

  Pošto izvršite uplatu avansa, dužni ste da nam prikažete dokaz o uplati nakon koje vam dostavljamo kontakt vašeg ugostitelja. Ugostitelj je već upoznat sa Vašom rezervacijom pa možete da ga kontaaktirate kako bi se uvjerili u uslove rezervacije ili po dolasku kako bi vas ugostio u svom objektu.

 • Šta je ID ?

  ID je jedinstveni identifikacioni broj jedne smještajne jedinice. Na izdatom vaučeru smještaja koji ste rezervisali je iskazan ID koji utvrđuje smještaj koji ste rezervisali baš onakav kako je prikazan na sajtu. Isti služi kao sredstvo za precizniju komunikaciju sa našim timom. U donjem desnom uglu sajta, nalazi se polje Item ID gdje možete unjeti željeni ID i klikom na ENTER će izaći rezulat pretrage.

 • Šta je vaučer ?

  Vaučer je je isprava koja se izdaje nakon potvrde rezervacije u kojem su iskazani svi elementi rezervacije koji su obostrano potvrđeni od strane turiste i ugostitelja. U osnovne elemente spadaju: - Ime i prezime nosioca rezervacije
  - Kontakti (telefon, e-mail)
  - Zemlja iz koje se vrši rezervacija
  - Datum dolaska i odlaska (broj noćenja)
  - Broj osoba
  - Cjelokupno iznos aranžmana
  - Iskazani avans u iznosu od 30%
  - Iznos ostatka aranžmana na dan dolaska
  - ID smještajne jedinice
  - Rok za plaćanje avansa

 • Hoću da otkažem rezervaciju

  Ukoliko želite da otkažete rezervaciju za koju ste dobili predračun a niste još uvjek izvršili plaćanje avansa, otkazivanje rezervacije je besplatno. Nephodno je da nas obavjestite da ste odustali od rezervacije e-mailom ili telefonom. Ukoliko ste izvršili avansno plaćanje, nephodno je da konaktirate ugostitelja kako bi ga obavjestili o otkazu rezervacije. Otkazna politika kod svih ugostitelja je različita pa je moguće da povratite 50% sredstava od uplaćenog avansa, dok vam za taj iznos SmjestajuBudvi.com ne garantuje.

 • Da li je moguće da je smještaj nepostojeći kao i ugostitelj?

  Nije moguće !
  SmjestajuBudvi.com tim je obavezan da se uvjeri u svaku smještajnu jedinicu lično. Naši ugostitelji ili partneri su stvarni i koji uspješno sarađuju sa našim servisom već duži niz godina.

 • Da li imam skrivene troškove ?

  Skriveni troškovi ne postoje, kao ni troškovi usluge našeg servisa. Na vaučeru je iskazana kompletna kalkulacija i uslovi na osnovu kojeg je izvršena rezervacija.

 • Kako da izvršim avansno plaćanje ?

  Obaveznu uplatu avansa za račun ugostitelja plaćate na tekući odnosno devizni račun. Ukoliko su visoki troškovi bankarske transakcije, uplatu možete izvršiti putem alternativnih metoda: Putem brze pošte ili Western Union servisom. Pojedini ugostitelji primaju plaćanje putem platnih kartica VISA ili MASTER.

 • smjestaj u budvi
 • apartmani u budvi
 • apartmani budva
 • Smjestaj u Budvi na Youtube
 • Smjestaj u Budvi na Instagram

Prazan text

www.smjestajubudvi.com

Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar