Rezervacije i informacije

 • Kako da pošaljem upit ?

  Rezervacija se obavlja jednostavno, brzo i sigurno slanjem upita putem kontakt forme koja se nalazi na svakoj smještajnoj jedinici na sajtu SmjestajuBudvi.com. Takođe, upit možete izvršiti putem telefona, (Viber) i informisati se detaljnije sa pozivom na broj ID smještajne jedinice. Naš tim će u najkraćem mogućem roku Vam odgovoriti na sve vaše upite.

 • Kako da izvršim rezervaciju ?

  Ukoliko smo pronašli odgovarajući smještaj, sledeći korak je potvrda rezervacije. Da bismo bili u prilici i formalno potvrditi rezervaciju, obavezna je uplata avansa u visini od 30% ukupnog iznosa. Ostatak aranžmana plaćate ugostitelju na dan dolaska. Avansnom uplatom obezbjeđujete vaš siguran boravak i rezervaciju.

  Nakon Vaše potvrde da rezervišete traženi smještaj, naš tim šalje zahtjev za potvrdu iste ugostitelju. Ukoliko ugostitelj potvrdi rezervaciju, šaljemo Vam vaučer koji sadrži sve elemente i uslove pod kojim ste rezervisali smještaj sa instrukcijama za plaćanje.

  Pošto izvršite uplatu avansa, dužni ste da nam prikažete dokaz o uplati nakon koje vam dostavljamo kontakt vašeg ugostitelja. Ugostitelj je već upoznat sa Vašom rezervacijom pa možete da ga kontaaktirate kako bi se uvjerili u uslove rezervacije ili po dolasku kako bi vas ugostio u svom objektu.

 • Šta je ID ?

  ID je jedinstveni identifikacioni broj jedne smještajne jedinice. Na izdatom vaučeru smještaja koji ste rezervisali je iskazan ID koji utvrđuje smještaj koji ste rezervisali baš onakav kako je prikazan na sajtu. Isti služi kao sredstvo za precizniju komunikaciju sa našim timom. U donjem desnom uglu sajta, nalazi se polje Item ID gdje možete unjeti željeni ID i klikom na ENTER će izaći rezulat pretrage.

 • Šta je vaučer ?

  Vaučer je je isprava koja se izdaje nakon potvrde rezervacije u kojem su iskazani svi elementi rezervacije koji su obostrano potvrđeni od strane turiste i ugostitelja. U osnovne elemente spadaju: - Ime i prezime nosioca rezervacije
  - Kontakti (telefon, e-mail)
  - Zemlja iz koje se vrši rezervacija
  - Datum dolaska i odlaska (broj noćenja)
  - Broj osoba
  - Cjelokupno iznos aranžmana
  - Iskazani avans u iznosu od 30%
  - Iznos ostatka aranžmana na dan dolaska
  - ID smještajne jedinice
  - Rok za plaćanje avansa

 • Hoću da otkažem rezervaciju

  Ukoliko želite da otkažete rezervaciju za koju ste dobili predračun a niste još uvjek izvršili plaćanje avansa, otkazivanje rezervacije je besplatno. Nephodno je da nas obavjestite da ste odustali od rezervacije e-mailom ili telefonom. Ukoliko ste izvršili avansno plaćanje, nephodno je da konaktirate ugostitelja kako bi ga obavjestili o otkazu rezervacije. Otkazna politika kod svih ugostitelja je različita pa je moguće da povratite 50% sredstava od uplaćenog avansa, dok vam za taj iznos SmjestajuBudvi.com ne garantuje.

 • Da li je moguće da je smještaj nepostojeći kao i ugostitelj?

  Nije moguće !
  SmjestajuBudvi.com tim je obavezan da se uvjeri u svaku smještajnu jedinicu lično. Naši ugostitelji ili partneri su stvarni i koji uspješno sarađuju sa našim servisom već duži niz godina.

 • Da li imam skrivene troškove ?

  Skriveni troškovi ne postoje, kao ni troškovi usluge našeg servisa. Na vaučeru je iskazana kompletna kalkulacija i uslovi na osnovu kojeg je izvršena rezervacija.

 • Kako da izvršim avansno plaćanje ?

  Obaveznu uplatu avansa za račun ugostitelja plaćate na tekući odnosno devizni račun. Ukoliko su visoki troškovi bankarske transakcije, uplatu možete izvršiti putem alternativnih metoda: Putem brze pošte ili Western Union servisom. Pojedini ugostitelji primaju plaćanje putem platnih kartica VISA ili MASTER.

 • smjestaj u budvi
 • apartmani u budvi
 • apartmani budva
 • Smjestaj u Budvi na Youtube
 • Smjestaj u Budvi na Instagram

www.smjestajubudvi.com

Pretraživanje

O nama

 

SmjestajuBudvi.com je turistički servis koji se bavi internet uslugama iz oblasti turizma. Ispred ovog servisa stoji SUB Travel Group d.o.o. kompanija koja našim gostima garantuje sigurnu i bezbjednu rezervaciju.

SUB TRAVEL GROUP BUDVA

Turistički servis je nastao 2012. godine i ima je za cilj da u svom sadržaju obuhvati i reklamira smještajne kapacitete širom budvanske rivijere.
Od osnivaja do danas uspjeli smo da doprinesemo prezentaciji i daljem razvoju turističkog imidža Budve i da postanemo pouzdan i siguran partner svim korisnicima nasih usluga.

Naš cilj je da dodatno učvrstimo našu poziciju kroz dalju saradnju na domaćem i medjunarodnom planu. Imamo za cilj da pružimo kvalitetne i raznosvrsne usluge, da ponudimo brojne mogućnosti našim klijentima i buducim korisnicima.
Naš tim će se potruditi da Vam pruži sve informacije o Budvi, posavjetovaće Vas u odabiru smještaja i informisati Vas o načinu rezervisanja i dodatnih usluga, i biće Vam na usluzi tokom Vašeg boravka u prijestonici crnogorskog turizma.

 

Naši ugostitelji su dio SUB Travel grupe, što znači da njihove smještajne kapacitete nude naši brojni partneri, domaće i inostrane turističke agencije, najveće globalne kompanije koje su specijalizovani za online booking.

 

Turistički servis

SmjestajuBudvi.com

SUB Travel Group d.o.o.

Rezervacije i informacije

 

Kako izvršiti rezervaciju željenog smještaja?

Rezervacija se obavlja jednostavno, brzo i sigurno slanjem upita putem kontakt forme koja se nalazi na svakoj smještajnoj jedinici na sajtu.
Takođe, upit možete izvršiti putem telefona, (Viber, Whats Up) i informisati se detaljnije sa pozivom na broj ID smještajne jedinice.

Raspoloživost

Svaka smještajna jedinica sadrži kalendar koji prikazuje raspoložive datume za mogućnost boravka u istoj, kao i one datume koji su predhodno rezervisani i obilježeni su sa crvenom bojom.
Napomena - Ažuriranje raspoloživosti smještajnih kapaciteta se ne vrši u realnom vremenu, pa postoji mogućnost da je rezervacija smještaja napravljena neposredno pred vaš upit.

Pretraga

Ukoliko imate definisan datum dolaska, tip smještaja, lokaciju i planirani broj osoba, kao rezultat pretrage izaći će ponuda smještajnih jedinica koje su slobodne za traženi termin. Ukoliko još uvjek nemate precizan datum dolaska, postavite štrik na "Nemam određeni datum dolaska". Svaka smještajna jedinica, podrazumijeva se, ima minimalni i maksimalni kapacitet osoba koje u njoj mogu biti smještene.

Cjenovnik i uslovi

Na prezentaciji smještajne jedinice ispod cjenovnika po mjesecima, nalazi se "Cjenovnik i uslovi ugostitelja". U istom se nalaze uslovi rezervacije, kao i precizniji cjenovnik koji je definisan za tekuću godinu.

Ukoliko ste već odabrali smještaj i na kalendaru vidite da je već ranije rezervisan, to ne znači da je Vaša pretraga zavrsena. Možete nam se dodatno obratiti i mi ćemo Vam pronaći adekvatnu zamjenu u dogovorenom roku.

Potvrda rezervacije

Ukoliko smo pronasli odgovarajući smještaj, sledeći korak je potvrda rezervacije.
Da bismo bili u prilici i formalno potvrditi rezervaciju, obavezna je uplata avansa u visini od 30% ukupnog iznosa. Ostatak aranžmana plaćate ugostitelju na dan dolaska. Avansnom uplatom obezbjeđujete vaš siguran boravak i rezervaciju.
Uplata avansa može se izvršiti i direktno na devizni ( za inostranstvo) ili tekući račun ( za CG) naše kompanije - Montenegro Booking d.o.o. koji se nalazi ovdje.

Naša namjera je da budemo siguran i pouzdan partner pa Vas molimo da dodatno pročitate i informišete se o Vašim i našim pravima i obavezama u Uslovima o korišćenju.


Montenegro Booking d.o.o.
smjestajubudvi.com
booking-budva.com
booking-budva.ru

USLOVI O KORIŠĆENJU

BOOKING MONTENEGRO se zahvaljuje sto ste posjetili naš zvanični sajt.

Vaš pristup kao i korišćenje ovog internet sajta podliježe sljedećim uslovima o korišćenju, kao i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Samim tim korišćenjem ovog sajta potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove uslove korišćenja, i kao takve saglasni ste da ih poštujete. U suprotnom, ukoliko ne prihvatate date uslove bez ograničenja, molimo Vas da napustite ovaj sajt.

BOOKING MONTENEGRO d.o.o. može izmjeniti ove uslove u bilo kom trenutku i bez obavještenja, izmjenama u ovom tekstu. Iz tog razloga Vam savjetujemo da posjetite ovu stranicu s vremena na vrijeme i provjerite ažurirane uslove jer ste njima vezani.

BOOKING MONTENEGRO neće biti odgovaran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu, koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

Internet sajt i svi tekstovi, slike i ostali materijali na ovom sajtu su autorsko pravo ili vlasnistvo, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela ovoga sajta bez dozvole BOOKING MONTENEGRA smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Nije dozvoljeno preuzimanje, slanje, kopiranje, štampanje i prenos informacija sa ovog sajta u komercijalne svrhe, bez prethodne pismene dozvole BOOKING MONTENEGRA.

Linkovi koji su sadržani na našem zvaničnom sajtu, a koji vode na druge sajtove takođe su vlasništvo i dio porodice BOOKING MONTENEGRA. U tom smislu BOOKING MONTENEGRO je odgovoran za bilo koji od tih sajtova i pruža garancije i prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima.

Naš zvanični sajt Smjetsajubudvi.com zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom pretrage nekih stranica našeg sajta, kako bi ispunio vaše zahtjeve i potrebe. Svako prikupljanje takvih informacija biće sprovedeno u skladu sa važećim propisima o zaštiti podataka.

Neke stranice ovog sajta mogu sačuvati određene pakete informacija poznate kao "cookies" na kompjuteru korisnika. Cookies-kolačići nam daju odgovor kako i kada je stranica ovog sajta posjećena i koliko ljudi je posjetilo. Ova tehnologija ne skuplja informacije o vašem identitetu. Svrha ovih informacija je da nam pomogne da unaprijedimo rad svih sajtova u vlasništvu BOOKING MONTENEGRO-a.

Smjestajubudvi.com je zvanični sajt kompanije BOOKING MONTENEGRO čije je sjedište u Crnoj Gori/Budvi. Prvenstveno se bavi oglašavanjem smještaja i ima ulogu spajanja između korisnika smještaja i izdavaoca smještaja, za čiji rad i realizaciju nema nikakvih skrivenih troškova, te se samim tim isti ne naplaćuju od strane potencijalnog gosta.  

Go to Top
Smestaj u budvi apartmani u budvi budva apartmani apartmani budva SMJESTAJ CRNA GORA myMontenegroCar