Resetuj lozinku

Napredna pretraga
Rezultati pretrage

Česta pitanja

01/05/2020 by adminsmjestaj
čista pitanja smještaj u budvi

Česta pitanja

 • Kako da pošaljem upit?

  Rezervacija se obavlja jednostavno, brzo i sigurno slanjem upita putem kontakt forme koja se nalazi na svakoj smještajnoj jedinici na sajtu SmjestajuBudvi.com. Takođe, upit možete izvršiti putem telefona, (Viber) i informisati se detaljnije sa pozivom na broj ID smještajne jedinice. Naš tim će u najkraćem mogućem roku Vam odgovoriti na sve vaše upite.

 • Šta je ID?

  ID je jedinstveni identifikacioni broj jedne smještajne jedinice. Na izdatom vaučeru smještaja koji ste rezervisali je iskazan ID koji utvrđuje smještaj koji ste rezervisali baš onakav kako je prikazan na sajtu. Isti služi kao sredstvo za precizniju komunikaciju sa našim timom. U donjem desnom uglu sajta, nalazi se polje Item ID gdje možete unjeti željeni ID i klikom na ENTER će izaći rezulat pretrage.

 • Šta je vaučer?

  Vaučer je je isprava koja se izdaje nakon potvrde rezervacije u kojem su iskazani svi elementi rezervacije koji su obostrano potvrđeni od strane turiste i ugostitelja. U osnovne elemente spadaju: – Ime i prezime nosioca rezervacije
  – Kontakti (telefon, e-mail)
  – Zemlja iz koje se vrši rezervacija
  – Datum dolaska i odlaska (broj noćenja)
  – Broj osoba
  – Cjelokupno iznos aranžmana
  – Iskazani avans u iznosu od 30%
  – Iznos ostatka aranžmana na dan dolaska
  – ID smještajne jedinice
  – Rok za plaćanje avansa

 • Kako da otkažem rezervaciju?

  Ukoliko želite da otkažete rezervaciju za koju ste dobili predračun a niste još uvjek izvršili plaćanje avansa, otkazivanje rezervacije je besplatno. Nephodno je da nas obavjestite da ste odustali od rezervacije e-mailom ili telefonom. Ukoliko ste izvršili avansno plaćanje, nephodno je da konaktirate ugostitelja kako bi ga obavjestili o otkazu rezervacije. Otkazna politika kod svih ugostitelja je različita pa je moguće da povratite 50% sredstava od uplaćenog avansa, dok vam za taj iznos SmjestajuBudvi.com ne garantuje.

 • Da li je moguće da su smještaj ili restoran nepostojeći?

  Nije moguće !
  SmjestajuBudvi.com tim je obavezan da se uvjeri u svaku smještajnu jedinicu lično. Naši ugostitelji ili partneri su stvarni i koji uspješno sarađuju sa našim servisom već duži niz godina.

 • Kako da izvršim avansnu uplatu?

  Obaveznu uplatu avansa za račun ugostitelja plaćate na tekući odnosno devizni račun. Ukoliko su visoki troškovi bankarske transakcije, uplatu možete izvršiti putem alternativnih metoda: Putem brze pošte ili Western Union servisom. Pojedini ugostitelji primaju plaćanje putem platnih kartica VISA ili MASTER.

Poslednje sa bloga

Kako pronaći idealan smještaj u Budvi?

Ukoliko ste se odlučili da svoj odmor provedete u Budvi ovog ljeta, potrudićemo se da vam damo nekoliko savjeta na temu pronalaska smještaja u Budvi. Kada je najpovoljnija cijena smještaja, odabir lokacije smještaja, kada rezervisati smještaj i drugo. Na samom uvodu u ovaj blog, preći ćemo po tipovima smještaja koje postoje: Apartman je smještajna jedinica …

Kako doći do Budve ?

Lokacija Budve Budva se nalazi na jugu Crne Gore, na središnjem dijelu crnogorske obale. Dužina budvanske rvijere iznosi gotovo 25 kilometara i proteže se od plaže Jaz do plaže Buljarica koja je i ujedno najveća plaža na budvanskoj rvijeri. GPS kordinati do centra grada su 42° 17′ 7.3464” N  18° 50′ 12.1056” E Kako doći …

 • Skorašnji članci

 • Pretraga

 • Izmeni lozinku