Resetuj lozinku

Napredna pretraga
Pronađeno
Napredna pretraga

Česta pitanja

01/05/2020 by adminsmjestaj
čista pitanja smještaj u budvi

Česta pitanja

Kako da izvršim rezervaciju smještaja ?

Rezervaciju možete izvršiti na tri načina:

 • Rezervaciju možete izvršiti putem online bookinga.

  Rezervaciju smještaja možete izvršiti putem online booking sistema na jednostavan način. Kalendar vam prikazuje raspoloživost smještaja, kao i cijenu istog u realnom vremenu. Na istom su iskazani uslovi rezervacije. Nakon prvog koraka, popunite vaše podatke i izaberite način plaćanja. Nakon izvršene rezervacije dobićete na vaš e-mail vaučer koji potvrđuje vašu rezervaciju. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati na +382 69 755 3 88

 • Možete poslati upit putem kontakt forme smještaja.

  Na svakoj smještajnoj jedinici iskazana je kontakt forma gdje možete poslati upit za željeni smještaj. Nakon što pošaljete upit, na vaš e-mail ćete dobiti potvrdu o istoj. To znači da ste pravilno popunili kontakt fomru, i na osnovu istog, očekujte povratni mail od našeg servisa.
  Prije nego što pošaljete upit, provjerite kalendar raspoloživosti smještaja, kako bi bili uvjereni da je željeni smještaj slobodan u traženom periodu.

 • Putem telefona

  Možete nas slobodno kontaktirati na gore navedeni kontakt telefon. Upite možete poslati takođe na Viber, Whats App, Telegram i Facebook messenger. Molimo vas da prilikom upita pošaljete link ili naziv smještaja na koji se upit odnosi. Ovo je najbrži način komunikacije za goste koji imaju više pitanja.

Plaćanja i rezervacije

 • Kako mogu da izvršim plaćanje?

  Plaćanje avansa u izbosu od 30% je obavezno, dok ostatak aranžmana plaćate na dan dolaska u objektu. Rok za plaćanje istog je 48 h od prijema rezervacije.

 • Kako da izvršim uplatu?

  Plaćanje možete izvršiti putem platnih kartica VISA, Master, Maestro i Diners, preko secure stranice na sajtu SmjestajuBudvi.com ili autorizacione forme.
  Plaćanje takođe možete izvršiti na bankovnim računima SUB Travel Group d.o.o. koji garantuje vašu rezervaciju.
  Ukoliko ne posjedujete gore navedene opcije plaćanja, avans možete izvršiti putem alternativnih rješenja. PayPall, PaySend, Western Union, Međunarodna poštanska uputnica.

 • Da li je moja rezervacija sigurna ?

  Smještaj koji ste rezervisali je provjeren od strane našeg tima kao i stanodavci sa kojim imamo ugovor, iz kojeg vam garantujemo za sigurnost smještaja. U većini slučaja, naša firma vodi menadžment pa pored garancije mi smo i vaši ugostitelji.

 • Kako da otkažem rezervaciju?

  Besplatno otkazativanje rezervacije je moguće u slučaju da nije prošlo 24 h od prijema rezervacije. U slučaju nesrećnih slučajeva (nezgoda) i težih povreda koje važe uz validnu potvrdu, kao i pandemije i prirodnih nepogoda.

  Besplatno otkazivanje rezervacije nije moguće ukoliko nisu ispunjeni gore navedeni uslovi. Avans u iznosu od 30% od aranžmana SUB Travel Group ima pravo da zadrži kako bi pokrio novonastale troškove stanodavcu.

   

  Ukoliko želite da otkažete rezervaciju, molimo vas da nas blagovremeno obavjestite na e-mail ili kontakt telefon.

 • Šta je vaučer?

  Vaučer je dokument koji potvrđuje vašu rezervaciju. U istom su iskazani svi podaci i detalji koji se odnose na smještaj, goste i cijenu rezervacije. Isti ima elemente profakture na osnovu kojeg možete izvršiti plaćanje.

Poslednje sa bloga

Triatlon Challenge Budva

10. Oktobra u Budvi će se održati prva Triatlon trka u Crnoj Gori pod nazivom Triatlon Challenge Budva – Montenegro. U organizaciji SRD „Road runners Montenegro“ i opštine Budva, najavili su preko 500 učesnika. Ovaj projekat je veoma važan za Crnu Goru i grad Budvu, koji će ujedno i promovisati našu državu kao destinaciju i …

Top 10 crnogorskih plaža „Le Petit Fute“

Među top 10 crnogorskih plaža, našlo se čak 5 plaža na teritoriji Budvanske rivijere. Le Petit Fute je renomirana francuska izdavačka kuća, koju vodi grupa francuskih i svjetskih turističkih vodiča. Ova svjetska renomirana kuća postoji više od 40 godina i štampana izdanja „Montenegro 2021/2022“ je već u prodaji širom Evrope. Od 117 plaža u Crnoj …

 • Napredna pretraga

  Napredna pretraga
 • Poslednje sa bloga