Resetuj lozinku

Dukley Beach

26/04/2020 by adminsmjestaj
Dukley Beach Budva

Dukley Beach

Plaža Dukley Beach je naslonjena uz rt Zavala i dugačka je svega 80 metara. Do plaže Dukley možete doći pješačkom stazom koja vodi ka Bečićima ili ukoliko ste vozilom sa magistralnog puta Zavala kod krućnog toka. Iz pravca Bečića možete doći doći uređenom pješačkom stazom kroz tunel koji ptolazi kroz rt Zavala. To je i ujedno pješačka zona Budva -Bečići.

Na plaži ćete imati osjećaj da imate potpunu privatnost. Ova obala je sakrivena od prolaznika koji šetaju promenadom. Ova plaža ima svoje obezbjeđenje i dobru organizaciju.

Plaža Dukley Beach je pjeskovita plaža, a poznata je od ranije pod imenom “Guvance”. Danas je luksuzni dio budvanskog kupališta koji nudi bar restoran sa kojeh se pruža predivan pogled na Budvansku obalu. Sa ovog mjesta se pruža predivan pogled na ostrvo Sveti Nikola i zbog svoje pozicije najljepši zalazak sunca.

Za ovu uvalu možemo reći da je jedna od naj uređenije kupalište na crnogorskom primoriju. Na plaži se nalazi ptistanište za manja plovila, uređene kabine, ležaljke i tuševi. Sve u svemu, plaža Dukley dominira u stilu i luksuzu. Internacionalni restoran na plaži je uređen u  modernom stilu, sa njega se pruža pogled na luksuzni kompleks vila “Dukljanski vrtovi”. Svjetske poznate ličnosti iz džet seta su česti gosti u ovom kompleksu, ili su vlasnici jedne od vila.

U večernjim satima , ova uvala postaje živopisno mjesto, sa koje se pruća pogled na svjetlucavi grad Budvu. Taj isti sjaj dolazi do vas kroz površinu mora, dok pijete omiljeno piće. Dukley beach ima zanimljiv program noću, kao što je otvoreni bioskop, prezentacije i mini koncerti. Plaža Dukley je luksuzno kupalište, naslonjeno na rtu Zavala. Sa plaže Dukley se pruža predivan pogled na grad Budvu i tirkizno plavo more.

Poslednje sa bloga

Novogodišnji doček uz potvrdu o vakcinaciji ili negativnim testom

Na trgu ispred Starog Grada u Budvi, biće rezervisano samo za posjetioce koji imaju potvrdu o vakcinaciji. Za posjetioce koji nemaju potvrdu, biće obezbjeđeno brzo testiranje na licu  mjesta. Nova Godina se bliži kao i dugo očekivani doček Nove Godine 2022, koji će se održati na trgu ispred Starog Grada. Iz Turističke Organizacije Budve naveli …

Božićna pjaceta u Budvi

Prve semdice Decembra mjeseca, biće postavljena Božićna pjaceta kao i karusel. Budva će opet dobiti stari sjaj uoči božićjih i novogodišnjih praznika. Na današnjoj konferenciji za novinare koja je organizovala TO Budve, saopšteno je da će se organizovati Božićna pjaceta. Božićne kućice će biti postavljene na šetalištu kod Starog Grada, kao i ranihjih godina. U …

  • Napredna pretraga

    Napredna pretraga
  • Poslednje sa bloga