Resetuj lozinku

Dukley Beach

26/04/2020 by adminsmjestaj
Dukley Beach Budva

Dukley Beach

Plaža Dukley Beach je naslonjena uz rt Zavala i dugačka je svega 80 metara. Do plaže Dukley možete doći pješačkom stazom koja vodi ka Bečićima ili ukoliko ste vozilom sa magistralnog puta Zavala kod krućnog toka. Iz pravca Bečića možete doći doći uređenom pješačkom stazom kroz tunel koji ptolazi kroz rt Zavala. To je i ujedno pješačka zona Budva -Bečići.

Na plaži ćete imati osjećaj da imate potpunu privatnost. Ova obala je sakrivena od prolaznika koji šetaju promenadom. Ova plaža ima svoje obezbjeđenje i dobru organizaciju.

Plaža Dukley Beach je pjeskovita plaža, a poznata je od ranije pod imenom “Guvance”. Danas je luksuzni dio budvanskog kupališta koji nudi bar restoran sa kojeh se pruža predivan pogled na Budvansku obalu. Sa ovog mjesta se pruža predivan pogled na ostrvo Sveti Nikola i zbog svoje pozicije najljepši zalazak sunca.

Za ovu uvalu možemo reći da je jedna od naj uređenije kupalište na crnogorskom primoriju. Na plaži se nalazi ptistanište za manja plovila, uređene kabine, ležaljke i tuševi. Sve u svemu, plaža Dukley dominira u stilu i luksuzu. Internacionalni restoran na plaži je uređen u  modernom stilu, sa njega se pruža pogled na luksuzni kompleks vila “Dukljanski vrtovi”. Svjetske poznate ličnosti iz džet seta su česti gosti u ovom kompleksu, ili su vlasnici jedne od vila.

U večernjim satima , ova uvala postaje živopisno mjesto, sa koje se pruća pogled na svjetlucavi grad Budvu. Taj isti sjaj dolazi do vas kroz površinu mora, dok pijete omiljeno piće. Dukley beach ima zanimljiv program noću, kao što je otvoreni bioskop, prezentacije i mini koncerti. Plaža Dukley je luksuzno kupalište, naslonjeno na rtu Zavala. Sa plaže Dukley se pruža predivan pogled na grad Budvu i tirkizno plavo more.

Poslednje sa bloga

Koronavirus – Nove mjere u ugostiteljskim objektima

Nove mjere su na snazi u svim gradovima Crne Gore. U restoranima, klubovima i kafićima je dozvoljen ulazak samo uz dokaz da ste vakcinisani ili dokaz da ste preboljeli koronavirus, kao i negativni PCR test. Boravak u ugostiteljskim objektima je dozvoljen i za one koji su primili prvu dozu vakcine. Isti uslovi važe za sve …

Budva Bike Share

Upoznajte novi sistem javnih bicikala “Budva Bike Share”. Ovaj sistem omogućava turistima da na jednostavan način se prevezu do željenog mjesta u Budvi Kako se koristi Bike Share ? Na samom početku je neophodno preuzeti aplikaciju na vaš telefon, a zatim se registrovati na istoj. Neophodno je da ispratite sve korake, i nakon iste ćete …

  • Napredna pretraga

    Napredna pretraga
  • Poslednje sa bloga