Resetuj lozinku

Napredna pretraga
Rezultati pretrage

O nama

14/04/2020 by adminsmjestaj

SmjestajuBudvi.com je turistički servis koji se bavi internet uslugama iz oblasti turizma. Ispred ovog servisa stoji SUB Travel Group d.o.o. kompanija koja našim gostima garantuje sigurnu i bezbjednu rezervaciju.

SUB Travel Group Budva

Turistički servis je nastao 2012. godine i ima je za cilj da u svom sadržaju obuhvati i reklamira smještajne kapacitete širom budvanske rivijere.

Od osnivaja do danas uspjeli smo da doprinesemo prezentaciji i daljem razvoju turističkog imidža Budve i da postanemo pouzdan i siguran partner svim korisnicima nasih usluga.

 

Naš cilj je da dodatno učvrstimo našu poziciju kroz dalju saradnju na domaćem i medjunarodnom planu. Imamo za cilj da pružimo kvalitetne i raznosvrsne usluge, da ponudimo brojne mogućnosti našim klijentima i buducim korisnicima.

 

Naš tim će se potruditi da Vam pruži sve informacije o Budvi, posavjetovaće Vas u odabiru smještaja i informisati Vas o načinu rezervisanja i dodatnih usluga, i biće Vam na usluzi tokom Vašeg boravka u prijestonici crnogorskog turizma.

Naši ugostitelji su dio SUB Travel grupe, što znači da njihove smještajne kapacitete nude naši brojni partneri, domaće i inostrane turističke agencije, najveće globalne kompanije koje su specijalizovani za online booking.

Turistički servis

SmjestajuBudvi.com

SUB Travel Group d.o.o.

0
Bukiranih noćenja
0
Zadovoljnih gostiju
0
Kreveta za noćenje
0
Primorskih mesta
sub travel budva
sub travel budva
sub travel budva

Poslednje sa bloga

Kako pronaći idealan smještaj u Budvi?

Ukoliko ste se odlučili da svoj odmor provedete u Budvi ovog ljeta, potrudićemo se da vam damo nekoliko savjeta na temu pronalaska smještaja u Budvi. Kada je najpovoljnija cijena smještaja, odabir lokacije smještaja, kada rezervisati smještaj i drugo. Na samom uvodu u ovaj blog, preći ćemo po tipovima smještaja koje postoje: Apartman je smještajna jedinica …

Kako doći do Budve ?

Lokacija Budve Budva se nalazi na jugu Crne Gore, na središnjem dijelu crnogorske obale. Dužina budvanske rvijere iznosi gotovo 25 kilometara i proteže se od plaže Jaz do plaže Buljarica koja je i ujedno najveća plaža na budvanskoj rvijeri. GPS kordinati do centra grada su 42° 17′ 7.3464” N  18° 50′ 12.1056” E Kako doći …

  • Skorašnji članci

  • Pretraga

  • Izmeni lozinku