Resetuj lozinku

Napredna pretraga
Pronađeno
Napredna pretraga

O nama

14/04/2020 by adminsmjestaj

SmjestajuBudvi.com je turistički servis koji se bavi internet uslugama iz oblasti turizma. Ispred ovog servisa stoji SUB Travel Group d.o.o. kompanija koja našim gostima garantuje sigurnu i bezbjednu rezervaciju.

SUB Travel Group Budva

Turistički servis je nastao 2012. godine i ima je za cilj da u svom sadržaju obuhvati i reklamira smještajne kapacitete širom budvanske rivijere.

Od osnivaja do danas uspjeli smo da doprinesemo prezentaciji i daljem razvoju turističkog imidža Budve i da postanemo pouzdan i siguran partner svim korisnicima nasih usluga.

  • Pored standardne turističke ponude, naša kompanija se bavi menadžmentom odnoso održavanjem nekretnina. Na taj način prestavljamo se gostima kao pravi domaćini u ime vlasnika nekretnine, koji je ovaj posao povjerio profesionalcima u oblasti turizma.
  • U našoj ponudi nudimo softversko rješenje (chanel manager) svim korisnicima u cilju jednostavnog upravljanja sa podacima i sinhronizacije istih.

 

Naš cilj je da dodatno učvrstimo našu poziciju kroz dalju saradnju na domaćem i medjunarodnom planu. Imamo za cilj da pružimo kvalitetne i raznosvrsne usluge,  ponudimo brojne mogućnosti našim klijentima i buducim korisnicima.

 

Naš tim će se potruditi da vam pruži sve informacije o Budvi, Posavjetovaće vas u odabiru smještaja i informisati vas o načinu rezervisanja i dodatnih usluga. Vama smo na usluzi tokom boravka u prijestonici crnogorskog turizma.

Naši ugostitelji su dio SUB Travel grupe, što znači da njihove smještajne kapacitete nude naši brojni partneri, domaće i inostrane turističke agencije, najveće globalne kompanije koje su specijalizovani za online booking.

Turistički servis

SmjestajuBudvi.com

SUB Travel Group d.o.o.

0
Bukiranih noćenja
0
Zadovoljnih gostiju
0
Kreveta za noćenje
0
Primorskih mesta
sub travel budva
sub travel budva
sub travel budva

Poslednje sa bloga

Nadzorne kamere u Budvi

Nadzorne kamere u Budvi su postavljene na 18 lokacija. U sklopu projekta “Sistem video nadzora gradova Crne Gore”, u Budvi se trenutno vrši instalacija 85 nadzornih kamera koje će biti postavljene na 18 lokacija. Planom je predviđeno da se pokriju najprometnije saobraćajnice, prilazni gradski putevi, šetališna zona, kao i kritične raskrsnice u najužem gradskom jezgru …

Noćni život u Budvi

Noćni život u Budvi, u 2021 godini. Iako se koncept dobrog provoda u Budvi drastično promjenio, noćni život u Budvi je podignut na viši nivo. Iako postoji žal zbog uklanjanja poznatih klubova na budvanskoj promenadi, slažemo se da su dobrim dijelom narušavali izgled grada. Zbog pandemije COVID 19, još uvjek nisu poznate mjere koje će …

  • Napredna pretraga

    Napredna pretraga
  • Poslednje sa bloga

  • Reset Password