Plaža Ploče

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=\”35829\” img_size=\”full\” style=\”vc_box_outline\” border_color=\”blue\”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=\”Ploče plaža\” font_container=\”tag:h2|text_align:left|color:%23474747\” google_fonts=\”font_family:Rambla%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal\”][vc_column_text]Plaža Ploče – je udaljena na oko 9 kilometara od centra Budve. Ova vještačka plaža se prostire na površini od 10.000 m2.

Izgrađena je od prirodnog kamena, koje su uklesani u stijenama obale donjeg Grblja kod Krimovice. Turistički kompleks Ploče nudi brojne bazene za one najmladje pa i za odrasle. U južnom dijelu plaže se nalazi open bar u bazenu, u kojem se održavaju dnevne žurke po kojim je prepoznaju u mlađoj poulaciji. Na drugoj mirnijoj strani plaže Ploče, možete naći restoran sa nacionalnom kuhinjom, koktel bar, program za rekreaciju. Dužinom obale i bazena je poređan plažni mobilijar u kojem možete popiti omiljeno piće i osunčati se.

Na samoj plaži je sve dobro osmišljeno i obezbjeđeno: Sastoji se od 4 bazena sa morskom vodom koja se svakodnevno mijenja, a postoji i jedan bazen za najmlađe. Opremljena je sa besplatnim toaletima, tuš kabinama, kabinama za presvlačenje. Usluga bara i restorana je na cijeloj teritoriji. Za bezbjednost je zadužena morska služba i spašavanja,kao i hitna pomoć. Akvatoriju ispod plaže je uređen pa je savršen za ronjenje. Na teritoriji plaže Ploče nalazi se teren za ljubitelje sportskih aktivnosti na otvorenom.

U zaleđeni plaže je netaknuta priroda prepuna mediteranske vegetacije. besplatan parking je obezbjeđen za sve goste plaže. Plaža Ploče je jednom riječju jedan mali raj koji je sakriven od urbanog života, po kojem je prepoznatljiva Budva.

Sa plaže se pruža predivan pogled na otvoreno more. Zbog položaja plaže i vodenih struja koje su prisutne, na Pločama je voda uvjek čista i osvježavajuća.

Lokacija

Iz pravca Budve ka Kotoru, na 4 kilometru ćete naići za skretanje za plažu Jaz. Držite se glavnog puta pored fudbalskih terena sa lijeve strane, zaobilazeći Jaz i nastaviti blagom uzbrdicom ka plaži Trsteno. Nakon što prođete Trsteno, ostajete na glavnom putu na kojem je putokaz za Ploče. Nakon dva kilometra vožnje, stižete na odredište i ujedno do kraja puta.

Ukoliko niste sa vozilom, postoji organizovani prevoz koji vodi do pomenutih plaža. Informacije o programu vožnje možete pogledati na svim lokalnim autobuskim stajalištima.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=\”3\”][vc_custom_heading text=\”Poslednje sa bloga\” font_container=\”tag:h3|font_size:20px|text_align:left\” google_fonts=\”font_family:Cabin%3Aregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal\”][vc_basic_grid post_type=\”post\” max_items=\”2\” element_width=\”6\” initial_loading_animation=\”none\” grid_id=\”vc_gid:1587923224955-77e973c8-632b-1\”][/vc_column][/vc_row]