Resetuj lozinku

Oops...
Slider with alias not found.
Napredna pretraga

Prijava boravka

03/12/2020 by adminsmjestaj

Svi strani državljani su u obavezi da prijave i registruju svoj boravak u roku od 24 sata nakon ulaska u Crnu Goru. Turistički punktovi se nalaze gotovo na svim prometnim ulicama širom budvanske rivijere.

Turistička organizacija opštine Budva ima pet stalnih informativno turističkih biroa:
INFO BIRO OPŠTINA (Adresa: Trg Sunca 3,kod zgrade SO Budva) ;
INFO BIRO STARI GRAD (Adresa: Ulica Njegoševa 28, Stari grad Budva) ;
INFO BIRO POŠTA (Adresa: Mediteranska bb, u holu glavne gradske pošte) ;
INFO BIRO MAINSKI PUT (Adresa: Mainski put bb, ispod grill bašte „Parma“) ;
INFO BIRO PETROVAC 1 (Adresa: Nerin, IV ulica bb, Petrovac) ;

Ukoliko stranac boravi kod registrovanog davaoca smještaja (hotel, motel, registrovani apartmani i drugi), registrovani davalac smještaja ima obavezu da prijavi i odjavi boravak gosta u roku od 12 časova od momenta prijema. Ukoliko strani državljanin, neće boraviti kod registrovanog davaoca smještaja, dužan je da sam prijavi boravak u roku od 24 časa od ulaska u Crnu Goru. Prijavu boravka možete obaviti u bilo kojem turističkom punktu turističke organizacijie Budve. Postupak registracije je jednostavan. Po dolasku u prostoriijama turističkog punkta, neophodno je da sa sobom ponesete putne isprave (važeći pasoš sa kojim ste prešli granični prelaz) za svakog gosta koji boravi sa vama u objektu. Navedete datum dolaska i planirani broj noćenja, kao i podatke davaoca smještaja (ime i prezime, jmbg, adresa na kojoj boravite, kontakt telefon).

Cijena boravišne takes iznosi 1,00 EUR po osobi po danu, za djecu od 12-18 godina cijena iznosi 0,50 EUR po danu. Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu. Boravišna taksa nije uključena u cijenu smještaja, ukoliko ista nije navedenana na turističkom vaučeru.

U informativnim centrima TO Budva posjetiocima su na raspolaganju besplatne turističke mape Budve, brošure kao i promotivni materijali o turističkoj ponudi grada za važeću godinu, kao što su brojne manifestacije pod pokroviteljstvom turističke organizacije Budva.

Radno vrijeme:

Ponedeljak – Subota 08.00 h – 20.00 h;

Nedjelja: zatvoreno.

  • Da li imate pitanja za ovaj smještaj?
  • Pošaljite nam upit

  • Skorašnji članci

  • Pretraga

    Napredna pretraga