Resetuj lozinku

Oops...
Slider with alias not found.
Napredna pretraga
Rezultati pretrage
14/02/2021

Hotel Slovenska Plaža

Hotel Slovenska Plaža

BUDVA

* * * * *

Slovenska plaža 3+*

Slovenska Plaža Lux 4*

Otvoreni bazen

BB, HB, FB, All inclusive

Hotel na plaži

Sport i rekreacija

RANI BOOKING 10% POPUSTA

ZA REZERVACIJE DO 31.03.2021.

Opis

Hotel Slovenska Plaža je turističko naselje koje se prostire uz obalu istoimene plaže. Vaš smještaj u ovom naselju može biti udaljen do plaže od 50 m do 150 m u zavisnosti od lokacije, dok je Stari Grad udaljen na manje od 10 minuta lagane šetnje.

Naselje je zamišljeno kao jedinstvena cjelina i sastoji se iz tri dijela: objekti za prijem gostiju, objekti za smještaj gostiju i objekti za ishranu, sport i rekreaciju.

Hotel Slovenska Plaža

Kategorije

Hotel Slovenska plaža je u potpunosti renoviran. Raspolaže smještajnim jedinicama koje su raspoređene u dve kategorije 3+ * i 4* sa kompletnim sadržajima neophodnim za opušteno ljetovanje. Slovenska plaža je grad prepun zelenila i cvijeća, a tu su i restorani, kafici, butici, mini-marketi, galerija, turističke agencije, stomatološke i ambulantne ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, bazeni. Hotel Slovenska plaza posjeduje 1016 smještajnih jedinica sobe/apartmani rasporedjene u dvije kategorije sa 3+* i 4*.

Hotel Slovenska plaža 3+*

Svaka soba ili apartman kategorije 3+* su standardno opremljeni, ima kupatilo sa tušem, SAT TV, frižider, klimu, sef i WiFi. Većina soba/app ima i balkon (uz doplatu). Određeni broj studia i apartmana sadrže kuhinju koji su moguće dobiti uz zahtjev gostiju.

Hotel Slovenska plaža 4*

Svaka soba ili apartman kategorije 4* su luksuzno opremljeni, imaju kupatilo sa tušem, SAT TV, frižider, klimu, sef i WiFi. Većina smještajnih jedinica imaju i balkon (uz doplatu), dok studia i apartmani nemaju kuhinje.

Sadržaj

Svake noći gosti se mogu zabaviti uz muzički program koji je organizovan za posjetioce restorana Pjaca. U kompleksu turističkog naselja Slovenska Plaža tokom ljeta, prisutan je kulturni i umjetnički program, kao što su brojni festivali i priredbe.
Na samo 50 metara od kompleksa prostire se najpoznatija i najduža budvanska plaža Slovenska plaža, duga 1600 metara. U okviru kompleksa nalaze se dva bazena Kids Pool i Rondo, na kojima je korišćenje plažnih rekvizita uključeno u cijenu. Kids pool otvoreni bazen sa slatkom vodom za najmlađe posetioce nudi vodene tobogane, gumeni grad i cjelodnevnu animaciju. Bazen Rondo otvoreni bazen sa slanom vodom nudi mogućnost osvježenja i odmora, uz koriščenje djakuzija tokom dana i uživanje u programu animacije u večernjim satima. U okviru bazena Rondo nalazi se i koktel bar gde se gosti mogu osvežiti različitim bezalkoholnim i alkoholnim koktelima.

Hotel Slovenska plaža svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja neobičan turistički grad u kome su glavne privlačne tačke: mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže, široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine.


Rezervacije i informacije

Telefon: +382 69 75 53 88

Mail: info@smjestajubudvi.com

Kategorija:
Dijeli
  • Da li imate pitanja za ovaj smještaj?
  • Pošaljite nam upit

  • Skorašnji članci

  • Pretraga

    Napredna pretraga