Resetuj lozinku

Rezultati pretrage

Uslovi korišćenja sajta

Dobro došli na SmještajuBudvi.com! Hvala vam što ste posetili naš internet sajt.

SUB Travel Group garantuje posjetiocima sajta tačnost lokacije smještajne jedinice koja se nalazi isključivo na mapi sajta, dok su ostali podaci koji su vezani za udaljenost do tačke B subjektivno navedeni.

SUB Travel Group je kreirao internet sajt na adresi www.smjestajubudvi.com u cilju pružanja informacija svojim korisnicima.

Vaš pristup, kao i korišćenje ovog internet sajta podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem ovog internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo vas da napustite www.smjestajubudvi.com

Ko postavlja ponude

Turističke ponude, smeštajne kapacitete i turističke atrakcije, na sajtu www.smjestajubudvi.com postavljaju administratori sajta.

Ponude postavljaju agenti www.smjestajubudvi.com sajta. Najčešći partneri www.smjestajubudvi.com su pravna lica i pojedinci, ovlašćeni od vlasnika objekata.

Smatra se da agenti postavljaju ponude uz saglasnost vlasnika objekata. Agent može biti i sam vlasnik objekta, pružalac usluga u turizmu.

Vlasništvo sadržaja

www.smjestajubudvi.com i svi tekstovi, logotipi, grafika, fotografije, podaci i ostali materijal na ovom internet sajtu, jesu autorsko pravo ili vlasništvo sajta www.smjestajubudvi.com, ili su na www.smjestajubudvi.com postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje sadržaja sajta, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole www.smjestajubudvi.com je strogo zabranjeno. Smještaj u Budvi štiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava.

Vaša upotreba internet sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, www.smjestajubudvi.com se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, www.smjestajubudvi.com ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste.

Izuzeće od odgovornosti

www.smjestajubudvi.com koristite na sopstveni rizik. www.smjestajubudvi.com nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

www.smjestajubudvi.com sadrži linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Smještaj u Budvi. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi vama pružili što više informacija. Smještaju Budvi ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Smještaju Budvi ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez odgovornosti www.smjestajubudvi.com.

Izmjena uslova korišćenja

www.smjestajubudvi.com zadržava pravo da bez najave i prethodnog obaveštavanja korisnika, izvršiti izmene uslova korišćenja sajta. Nastavak korišćenja internet sajta od strane korisnika i nakon što su izvršene izmene uslova korišćenja, smatraće se kao pristanak korisnika na takve izmene.

.