Zašto investirati u nekretnine u Budvi?

\"Stari

Nakon odmora na prelepom Crnogorskom primorju, često dobijamo želju da posedujemo nekretninu na moru. Ulaganje u nekretnine na moru je oduvek bila jedna od odličnih i najsigurnijih opcija za investiranje.

Sa porastom turizma širom sveta, većina će se složiti da je najbolje uložiti novac u nekretnine. Dobri investitori konstantno traže mogućnosti finansiranja sa odličnim prinosima. Ulaganje u nekretnine na moru je sve bolji izbor jer za razliku od akcija i obveznica, ulaganje u imovinu uzima se u obzir kao poreski raj za dugoročne trgovce.

Ulaganje u stvarnu imovinu na okeanu je stalno jedna od odličnih i najsigurnijih opcija. Sa rastućom prepoznatljivošću turizma širom sveta, ulaganje u stvarnu imovinu ni na koji način nije bilo isplativije.

Kada se radi o stvarnim ulaganjima u nekretnine na moru, od velike je važnosti odabrati dobro organizovane korporacije koje bi mogle da ponude trgovcima suštinsko tehničko upravljanje na tržištu. Ako pogledate Budva Investment Montenegro, možete vidjeti kako izgleda nekretnina, kako se kreću cene nekretnina i slično.

Da li ulagati u nekretnine u Budvi ?

Ulaganje može naročito biti zanimljivo strancima. Crnogorski zakon ne zabranjuje stranim državljanima da kupuju nekretnine. Zaključivanje ugovora uključuje prisustvo više strana: prodavca, kupca, notara i prevodioca. Trebaće vam pasoš. U pratnji tumača potpisujete ugovor sa pasošem kod notara.

Veliki broj turista posećuje nekretnine na moru i taj broj svake godine raste što je jedan od glavnih razloga zašto trebate uložiti u nekretnine. Iako još nije deo EU, Crna Gora koristi € kao valutu što omogućava stabilnost cena. Turizam je najvažnija i najdinamičnija industrija u zemlji što je još jedan plus.

Koji su benifiti ulaganja u nekretnine u Budvi ?

Benefite ulaganja možete videti iz same posete ovom prelepom gradu. Budva se nalazi unutar primarnog dijela jadranske obale u Crnoj Gori. Ovaj grad je jedno od najstarijih naselja na celoj obali.Mesto je poznato po prelepim peščanim plažama, plavom i čistom moru, dobroj strukturi i noćnom životu. U blizini metropole nalazi se ostrvo Svetog Nikole.

Benefiti ulaganja u nekretnine u Budvi

1. Lokacija

Budva je neprikosnovena turistička prestonica Crne Gore i mesto za odmor elitnih, bogatih i modernih. Ukoliko razmišljate o ulaganju u nekretnine unutar grada, za povećanje kapitala ili zaradu od rentiranja, razmislite o eleganciji i koristite u skladu sa tim. Budva je jedan od regiona koji se najbrže razvija u pogledu izgradnje novih svojina.

2. Cena

Svojom smještajnom jedinicom i brojem posjeta, potražnja za nekretninama je sve veća, što vlasnicima daje stan mogućnost prodaje nekretnina po višim cijenama. Zbog toga su cene u Budvi najviše u zemlji. Cijena nekretnina u Budvi u posljednjih 5-7 godina porasla je za 2 ili više puta. Strani investitori ulažu u nekretnine kako bi ostvarili dalji profit, grad se sve više gradi, pretežno su u pitanju vile i stambene zgrade.

3. Siguran profit

Nekretnine na moru vrlo retko gube na ceni, jer smo konstatovali da turizam stalno napreduje. Šanse da ćete izgubiti ulaganje u nekretnine gotovo da ne postoje. Tako da je profit siguran i nećete izgubiti nikakvu naknadu. Tu je ponovo ključna prva stavka – lokacija – koja je više nego idealna pa je vaš profit siguran.

4. Veliki broj mogućnosti

Posedovanjem stana u Budvi niste vezani na samo jednu stvar ili jedan vid zarade. Možete iznajmiti, možete kasnije prodati, a možete i živeti na moru. Posedovanje nerketnine samo po sebi je takođe korist.

5. Zdravlje

Boravak na moru je idealan za vaše zdravlje. Naučno je dokazano da je morska voda idealna za ljude i da može pomoći u terapiji brojnih bolesti. More vam je na dohvat ruke, okruženi ste prirodnim, da su sve blagodati nekretnine na moru. Imovina na moru može da funkcioniše kao “druga kuća”

Ukoliko želite da kupite stan u Budvi, posjetite Budva Investment Montenegro – Prodaja Stanova Budva