JAZ / LASTVA

JAZ / LASTVA

Plaza Jaz se nalazi na na oko dva ipo kilometra od centra grada u pravcu Tivta i Kotora.

Ova djelimično šljunkovita plaža je dugačka oko 1200 metara, računajući i odvojeni dio plaže od oko 400 m u kojem turisti obično koriste kao dio nudisticke plaže. Nalazi se na granici koja dijeli Budvu od opštine Kotor. Mnogi gosti koji posjete jednom plažu Jaz, ubjek se rado vraćaju iz godine u godinu. Preporuke su gotovo iste, plaža je uredna, voda je čista i osvježavajuća.

Ukoliko se odlučite da rezervišete smještaj na plaži Jaz, možete očekivati oskudnu ponudu jer poleđina plaže nije urbanizovana. Ukoliko ipak budete imali sreće da nađete odgovarajući smještaj očekujte sledeće. Jutra na plaži Jaz su izutetna, more je mirno kao staklo i bez gužve. Preko dana, ova plaža postaje živa, može se čuti na pojedinim lokalima i jača muzika i veća gužva. Svakako plaža je toliko velika da se ta gužva ne može ni osjetiti, kao što se osjeća nakon zalaska sunca kada se svi vraćaju sa plaže. Noć je nevjerovatno tiha, uz samo ponekog prolaznika. Taj mir koji možete da doživite na Jazu, nećete doživjeti ni na jednom mjestu na teritoriji budvanske rivijere.

U organizaciji Exit festival u sezoni 2014 ova plaža je dobila novu dimenziju popularnosti, Sea Dance Festival. Lonely Planet je plažu Jaz uvrstao kao prvu plažu na listi top 10 plaža Evrope.

Ovaj festival je vec dobio priznanje najboljeg Evropskog festivala do 40.000 ljudi dnevno na najprestiznijem takmicenju “EU festival Awards”.

Uvjerite se da smo najbolji i odmah rezervišite smještaj za Vas i Vaše najmilije!!