Sea Dance Festival 2017

\"sea

Sea Dance Festival, Budva Crna Gora – Plaža Jaz 13.07-15.07.17

Sa četvrtim izdanjem Sea Dane Festival-a, nastavlja se EXIT Avantura, na već dobro poznatoj lokaciji Plaža Jaz. Sea Dance festivalodržaće se 13. Jula do subote večer 15.07 kada je zakazana završna žurka. Završnu žurku će otvoriti Sean Paul (Šon PolVideojedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice.

Hedliner festivala Fatboy Slim nastupiće poslednje veče, tačno na godišnjicu najbolje žurke svih vremena. Ona je održana tačno 15 godina kada su se na njegovom nastupu zabavljali preko 250.000 mladih. Fatboy Slim je sigurno najveće ime današnjice što se tiče elektronske muzike.

\"sea\"sea

13. jula na otvaranju Sea Dance fesivala nastupiće engleska soul zvijezda John Newman, jedan od najpopularnijih i najtraženijih muzičara na svijetu. Samo otvaranje ovogodišnjeg festivala je zaista obećavajuće za najbolji provod. Za dobru žurku na plaži pobriuće se hip-hop grupa Bad Copy, kao i domaćini festivala kotorska grupa Who See. Najavljuju se nova imena svjetske muzičke scene koje će uskoro potvrditi dolazak na Sea Dance Festivalu.

Četvrto Sea Dance izdanje, obilježiće se u duhu čuvenog španskog ostrva Ibiza, koje je globalna prijestonica elektronske muzičke scene.

Iako je prošlogodišnji Sea Dance festival pratilo loše vrijeme, utisci su bili nevjerovatni pa je dobra uvertira za Sea Dance festival 2017.

Za detaljne informacije i ulaznice možete posjetiti zvanični sajt festivala.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *