Sea Dance Festival 2021

Iz organizacije Sea Dance Festival – a su objavili procedure za ulazak na festival koji će biti održan na već poznatoj plaži Buljarica od 26 – do 29. Avgusta.

Zbog pandemije Covid-19 i važećih mjera koje su donešene, ulaz na festivalu će biti ograničen i važiće samo za one koje imaju sledeću dokumentaciju.

Za ulazak na Sea Dance 2021 posjetioci moraju da imaju sa sobom lični dokument kao i dokaz da su prebolovali korona virus da je ne mlađi od 14 dana i ne stariji od 180 dana.

Za prolaz na festival je takođe dovoljno ponjeti dokaz o vakcinaciji, ili da ste primili bar jednu dozu vakcine. PCR test ne stariji od 48 h.

Sea Dance obezbjeđuje brzi test na COVID-19 po povlašćenim cijenama.

Za sve posjetioce koji nemaju ni jedan dokument koji je važeči, organizatori su organizovali brze testove po povlašćenoj cijeni u iznosu od 5 EUR.

Brzi antigenski testovi po povlašćenoj cijeni važe samo za one koje su već kupili ulaznicu na festival.

\"Sea

Sedmo izdanje Sea Dance Festivala će se održati na plaži Buljarica od 26 do 29. Avgusta. Ovaj festival je prepoznatljiv što okuplja najbolje izvođaće sa svjetske muzičke scene, a u ovoj godini predvode:

Jedan od najpoznatijih DJ-eva današnjice Boris Bejcha biće glavna zvijezda na festival. Prate ga: Maceo Plex, Tale Of Us, Meduza, Topix. Tu su i Bajaga i Instruktori, Senidah, Vojko V, Ann Clue, Tijana T. Od domaćih izvođača je grupa Paramparčad, Who See i mnogi drugi.

Zbog već dobro poznate pandemije Coronavirus Sea Dance Festival je prošle godine bio otkazan. Organizatori su dali sve od sebe da se ovaj festival održi uz gore navdene mjere, kako bi festival bio sigurno i bezbjedno mejsto za sve posjetioce.