Septembar u Budvi

\"Septembar

Septembar u Budvi je savršen za sve posjetioce koji žele da istinski dožive ovaj grad, ali i dobro se odmore. Odmor u Budvi bez gužvi na plažama po povoljnoj cijeni.

Ako pitate svakog mještana Budve ili turiste koji su boravili u ovom peridu, Septembar u Budvi je definitvno odgovor koji ćete dobiti. Postoji više razloga i zašto.

Uredne plaže u Budvi bez gužvi

Nakon glavne turističke sezone, situacija u Septembru mjesecu je potpuno drugačija od one na koje smo navikli. Velike gužve na plažama i dosta otpada je zaista neprijatna situacija za goste koji su došli sa namjerom da se istinski odmore. Septembar u Budvi vam pruža i više nego dovoljno sunca na plažama širom Budvanske rivijere i još uvjek toplo more. Cijene lažaljki na plažama su povoljnije za skoto 50%, dok pojedine plaže nude gostima besplatan komplet ležalji uz obaveznu konzumaciju pića.

Cijene smještaja u Budvi u Septembru

Zbog slabije potražnje za smještajem u Budvi, cijene privatnih apartmana u Budvi, ali i hotela su drastično niže u odnosu na Jul i Avgust mjesec. Cijene u privatnom smještaju se kreću od 10 EUR po osobi za noćenje, u apartmanu srednje kategorije. U smještaju više kategorije u zavisnosti od lokacije i kategorije, cijene se kreću od 15 do 30 EUR po osobi.

\"Stari

Saobraćaj

U odnosu na špic turističke sezone, saobraćaj je dosta rasterećen. Istražite Budvu sa sobstvenim automobilom, kao i udaljene plaže budvanske rivijere. Razgledanje znamenitosti u ovogm gradu je savršena prilika baš u ovom periodu.

Sasvim brzo i jednostavno se možete prevesti sa bilo koje tačke u Budvi, dok je izvjesno da ćete uvjek naći slobodno parking mjesto. Na ovaj način vaš odmor neće proći u satima čekanja u koloni.

Vrijeme u Septembru

Septembar je pretežno sunčan, na plaži ćete osjetiti da ste na nekoj tropskoj plaži gdje ćete dobiti boju, bez osjećaja da je prevruće ili da osjetite težinu zbog iste.

Temperatura mora je pretežno savršena za kupanje, dok u pojedinim danima mogu proći hladne struje koje povremeno naglašavaju da će sezoni kupanja doći uskoro kraj.

Septembarske noći su predivne. Vazduh je čist i svjež, naročito noćnom šetnjom uz obalu.

Noćni život

Noćni klubovi i šankovi na otvorenom su otvoreni za sve posjetioce. U istim ćete uvjek moći da nađete slobodan sto u kojem ćete popiti omiljeno piće uz dosta laganiju muziku na kpje smo navikli u sezoni.

\"Kupačica

Ovo su samo neki od razloga zašto je Septembar u Budvi savršena prilika da Budva bude tvoja destinacija i ovog ljeta.