Božićni bazar u Budvi

\"Božićni

Božićni bazar u Budvi ispred Starog Grada

U saradnji sa lokalnom samoupravom kao i Udruženjem ugostitelja Budve, Turistička organizacija Budve je organizovala Božićni bazar u Budvi. Grad je obogaćen sa još jednim prazničnim događajem koji se održava od 24. decembra do 08. januara 2017 godine. Na Trgu slikara ispred zidina Starog Grada vas očekuje, potpuno drugačija slika nego što smo navikli.

\"Božićni

Posjetioci će moći da posjete Božićni bazar u Budvi svakog dana od 12:00h do ponoći. Ova manifestacija objedinuje pravoslavni i katolički Božić i u duhu oba prznika i običaja. Na Božićnom bazaru će se naći raznovrsna ponuda jela i pića, kao i umjetničke rukotvorine.

\"Božićni

Na inicijativi sugrađana Miloša Nikčevića i Kristine Đurić, 28.12.16 u 19h organizuje se humanitarni koncert koji će okupiti budvanske i crnogorske bendove. Pored bine biće postavljena donatorksa kutija za novčane priloge koji su namjenjeni za liječenje djevojčice Anđele Petrović.

\"Božićni

Nadamo se da će “Božićni bazar u Budvi“ dobiti na tradiciji koji će okupljati sve ljude različitih uvjerenja, u kojem će Budva biti prepoznatljiva kao turstička metropola koja ima bogatu i zimsku turističku sezonu.

Ovdje će brojni budvanski restorani nuditi svoje specijalitete. Kuvano vino ili domaća rakija će vas ugrijati u prohladnom vremenu koje se očekuje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *