Noćni život u Budvi

\"Noćni

Noćni život u Budvi, u 2021 godini.

Iako se koncept dobrog provoda u Budvi drastično promjenio, noćni život u Budvi je podignut na viši nivo. Iako postoji žal zbog uklanjanja poznatih klubova na budvanskoj promenadi, slažemo se da su dobrim dijelom narušavali izgled grada.

Zbog pandemije COVID 19, još uvjek nisu poznate mjere koje će biti važeće. Svakako smo optimisti, pa da krenemo u kratku turu kroz noćni život u Budvi.

Top Hill

\"Top

Da krenemo od najvećih i najboljih. Diskoteka Top Hill nosi prestižnu titulu za najbolji klub na svijetu. „Best night club global 2012“ ovo priznanje je ponjela na MICS festivalu „Monaco international clubbing show“u Monte Karlu.

https://youtu.be/EJRZfJqv9uI

 

Program možete da vidite na sajtu diskoteke, kao i za informacije i rezervacije. Vrata ove diskoteke se otvaraju u ponoć, dok provod traje do 05:00 h.

Omnia

Omnia je nova diskoteka u Budvi koja se nalazi iza tržnog centra TQ Plaza, u centru grada. Još jedan klub u kojem traje provod do ranih jutarnjih časova.

\"Omnia

Diskoteka Omnia je moderno uređena diskoteka u jednom nivou. Česta gostovanja regionalnih zvijezda, je još jedan razlog zašto se u Omniji traži mjesto više. Informacije i rezervacije možete da vidite na oficijalnom instagram stranici diskoteke.

Noćni klub Maine

Ovo je pravo mjesto za ljubitelje narodne muzike i dobrog provoda. Klub Maine u Budvi su uređene u tipično kafanskom stilu sa muzikom u živo koja traje do ranih jutarnjih časova.

\"Klub

Noćni klub Maine ima tradiciju više od 30 godina. Gotovo da nikan nećete naići na stranca, jer ovakvu muziku razumije samo kafanski čovjek sa Balkana. Informacije i rezervacije možete naći na Facebook stranici ovog kluba.

Klub Ambiente Budva

Nekada je bio otvoreni klub, danas je moderni klub ali i doskoteka koja je promjenila adresu. Klub Ambiente u Budvi je potpuno novo mjesto koje je neposredno pred pandemiju otvoren.

\"Club

Klub Ambiente se sastoji od otvorenog tipa kluba koji radi do 01:00 h, dok zatvoreni dio ovog kluba radi do 05:00 h. Rezervacije i informacije možete naći na stranici kluba.

Diskoteka Perla

Perla restaurant & club se nalazi u neposrednoj blizini Starog Grada, na istoj lokaciji gdje je proslavila svoje ime koje važi za dobar provod ali i restoran.

\"Perla

Perla je moderni ugostiteljski objekat koji se sastoji iz 3 nivoa. U suterenu se nalazi diskoteka koja svoja vrata otvara od ponoći do 05:00 h. Na prizemlju se nalazi terasa koja radi kao klub na otvorenom do 01:00 h, dok je drugi sprat predviđen za restoranski dio. Ovdje takođe možete popiti svoju prvu kafu, dok snažno preporučujemo njihove specijalitete. Sve informacije i rezervacije možete naći na sajtu kluba Perla.

Noćni život u kluboviama i pabovima u Budvi

Noćni život u Budvi je raznovrstan u klubovima širom budvanske obale koji rade na otvorenom, ali i na otvorenim šankovima, restoranima i pabovima. U ovakvim objektima glasnija muzika je dozvoljena do jedan sat iza ponoći. Proći ćemo kroz nekoliko lokala koji vrijede pažnje i koje toplo preporučujemo.

\"Budva

Krenimo od Starog Grada odakle sve i počinje.

Jeff – Stari Grad

Nalazi se u srcu Starog Grada u Budvi. Jeff klub je mali objekat na otvorenom između zidina Starog Grada. Jeff je ime sa tradicijom dobrog provoda, pa ćete uvjek teško doći do slobodnog stola. Odlikuje ga dobra otmosfera i teško da ćete naići na nekog gosta koji ima manje od 30 godina.

Casper – Stari Grad

Casper je Jazz klub u Starom Gradu u Budvi. Ovaj klub sa tradicijom okuplja mnoge ljubitelje dobre muzike i dobrog provoda. Uređen je u prirodnom ambijentu u tipično mediteranskom stilu između drevnih zidina.

Hide Day & Night club

Sa druge strane obale, na kraju Slovenske plaže, nalazi se sakriveni klub „Hide“. Ovo je novi klub u Budvi na otvorenom, koji je ugostio brojne muzičke zvijezde na domaćoj estradi. Klub Hide Day & Night u Budvi može da primi veliki broj gostiju. Iz ovog kluba se pruža pogled na cijelu budvansku obalu i more.

Otvoreni šankovi i restorani u Budvi

Šankovi ispred zidina Starog Grada u Budvi su prepoznati kao dobar provod u gradu, koji traje do jedan sat iza ponoći. Lani je je bilo mnogo otvorenih šankova na trgu ispred zidina, što je urušavalo izgled izgled najposjećenijeg mjesta u gradu. Grad je i ovaj dio je preuredio, pa je ostao samo jedan otvoreni šank El Mundo, dok saa druge strane zidina Starog Grada okružuju terase sa laganijom muzikom ili bez nje.

Noćni život u Budvi je aktivan generalno u svim restoranima, terasama i drugim ugostiteljskim objektima širom budvanske obale kojim je radno vrijeme do 01:00 h. Noćni život u Budvi je toliko bogat, da će svaki gost naći nešto odgovarajuće. Za sve žanrove muzike, pa sve do onih romantičnih mjesta pored mora, koji svoj mir traže u tišini uz čašu dobrog vina.

Pored kontinuiranog napredka i uređenja grada koji vodi ka elitnom turizmu, Budva nastoji da zadrži epitet kraljice Mediterana u kojem dominira najbolji noćni život.