Besplatne ležaljke i suncobrani u Budvi

\"cena

Besplatne ležaljke i suncobrani od 17 h na svim javnim i privatnim plažama u Budvi.

  • Crna Gora je ove godine donijela novo pravilo o korišćenju plaža koje će obradovati sve njene goste. Poslije 17 časova korišćenje  ležaljki i suncobrana na javnim i drugim plažama, sem hotelskih, biće potpuno besplatno. Besplatne ležaljke i plažni mobiliijar važi za sve tipove plaža. Obavještenje – JP Morsko Dobro.

Prema novom pravilniku o uređenju kupališta i plaža, a koje je usvojeno prije dva mjeseca donjeta je odluka. Od ove godine će na svakoj plaži biti postavljena informativna tabla. Na njoj će, kako je objasnio Jelušić, biti istaknuto koje je radno vrijeme plaže, koja je cijena ležaljke i suncobrana, kvalitet vode koji će se mjeriti na svakih sedam do 10 dana i tip plaže – pet frendli, nudistička, javna ili hotelska plaza.

Još jedna novina na crnogorskom primorju jeste da će od ove godine, osim javnih i hotelskih plaža, u ponudi biti 12 tematskih plaža, tako da će zaljubljeni parovi, mladi željni provoda, nudisti ili gosti s kućnim ljubimcima imati svoje “parče obale” gdje će moći da se opuste.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *