Budva Beer Fest 2019

\"budva

Budva Beer Fest 2019

Ovo su samo neki od izvođača na \”Budva beer festu\”.

Organizatori očekuju da će ovaj muzički spektakl posjetiti 60. 000 ljudi.

\”Plavi orkestar\”, \”Riblja čorba\”, \”Zabranjeno pušenje\”, \”Psihomodo pop\”, \”Who see\”, \”Brkovi\”, \”Tropico bend\”, \”YU grupa\”, \”Ortodox Celts\” i drugi. Ovo su samo su neka od 20 muzičkih imena pop i rok scene koja će 14. do 16. juna nastupiti na budvanskom stadionu Lugovi.

Prva regionalna muzička manifestacija \”Budva beer fest\”

Organizatori Opština Budva, Turistička organizacije kompanija \”Pro Division Events\” uz komeracijalne partnere Carlsberg Monteenegro, Pivara Trebjesa i Heineken, očekuju da će ovaj muzički spektakl posjetiti 60. 000 ljudi.

Odušenjevljenje što Budva dobija još jedna brend, nije krio gradonačelnik Marko Bato Carević. Onje kazao da organizacijom ovakvog festivala \”čine dobru stvar za grad i njegovu turističku ponudu\”.

\”Ovakvim projektima Budva pokušava da bude konkurentna i na polju organizacije privrednih manifestacija. Zabavnog turizma koji danas čini značajan dio regionalnog turističkog tržišta. Budva Beer Fest okupiće ljuder svih generacija iz zemlje i regiona, kvalitetne izvođače pop i rok muzike. Ovaj festival bi trebao označiti početak intezivnog dijela turističke ponude\”.

Opština i TO Budve izdvojile 100.000 eura za organizaciju festivala. Direktor TOB-a Maja Liješević je navela da svaka nova manifestacija poput Budva Beer Festa, je prilika da se promoviše grad i privuče još veći broj turista.

\”Budva beer fest je turističko – privredna manifetacija koja čini da idemo u korak sa Evropom. Upotpuniti sadržaj naše turističe ponude i očekujemo u velikoj mjeri goste iz regiona. Vjerujem da će mnogima zahvaljujući ovom festivalu to biti prvi dolazak u Crnu Goru, a mi ćemo nastojati da budemo dobri domaćini.

\”Pokušavali smo da realizujemo ovaj projekta, koji je izuzetno produkciono zahtijevan. Bez ozbiljne podrške lokalne samouprave ga je nemoguće realizovati. Zahvaljujem se svima što sada u Budvi organizujemo festival. Prije svih gradskom menadžeru Milu Božoviću, koji je prepoznao ovu ideju, kao i tadašnjem gradonačelniku Draganu Krapoviću,

Sada nastavili saradnju sa gospodinom Carevićem i direktorkom Liješević, bez kojih se ovo ne bi moglo realizovati. Koncept festivala je ustanovljen prije 17 godina i zasnovan je na ozbiljnoj produkciji. Besplatnom ulazu, pažljivo biranim regionalnim bendovima i velikom kampanjom. Ideja nam je da ovo postane, neću biti pretenciozan, glavni događaj turističke ponde Budve\”. kazao je Maslov. Prenose Vijesti.me.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *