Budva Doček Nove Godine 2022

\"\"

Doček Nove Godine 2022, biće održan u Budvi nakon kraće pauze koja je usledila zbog pandemije Covid-19. Za doček Nove Godine nastupaće Lepa Brena, Džiboni i Petar Grašo.

Grad Budva i TO Budva, gotovo dvije decenije organizuju doček Nove Godine koji okupljaju najveće zvijezde Balkana ali i šire. Za doček najluđe noći ispred Starog Grada, nastupiće Lepa Brena, Džiboni i Petar Grašo. Dok za prvi i drugi januar nisu poznati izvođači.

Uz najavljenje izvođače za doček Nove Godine 2022, Budva će opravdati tu laskavu titulu. Takođe, u budvanskim hotelima se uveliko sprema doček i isti najavljuju poznate zvijezde i dobru zabavu.

Nadamo se da će se steći svi zdravstveni uslovi za organizaciju brojnih manifestacija u našem gradu. Nakon neodržane novogodišnje manifestacije prošle godine, vrijeme je da grad Budva dobije onaj isti sjaj na koji su navikli mještani, ali i brojni posjetioci iz raznih zemalja.

Budva ali i cijela Crna Gora je imala uspješnu turističku sezonu koja je sada već na izmaku. Organizacijom dočeka Nove Godine 2022, Budva će započeti prvu promociju u kalendarskoj godini za nastupajuću sezonu.

\"Budva

Lepa Brena je srpska folk diva koja je svoju slavu stekla na muzičkoj sceni u bivšoj Jugaslaviji. Nastupom za doček Nove godine u Budvi 2022 Lepa Brena će okuputi brojne obožavalace širom Balkana i dijaspore.

\"Lepa

Malo je reći kakvu atmosferu stvara hrvatski muzičar Džiboni. Njegovim nastupom za doček Nove godine u Budvi, okupiće brojne obožavaoce koji vole nešto bržu muziku.

\"Dziboni

Još uvjek aktuelna pandemija Koronavirus, u Crnoj Gori je pod kontrolom i zabilježavamo rapidni pad zaraženih. Iz istog razloga ali i onih ekonomskih, očekujemo da će novogiodišnje manifestacije širom Crne Gore biti održane, uz ublažene mjere.

Uz najbolji doček Nove Godine u Budvi 2022 ispred zidina Starog Grada, želimo vam mnogo bolju tekuću godinu. Kako zdravstveno, tako i svim drugim planovima.

SUB Travel Group Budva.