Božićna pjaceta u Budvi

Prve semdice Decembra mjeseca, biće postavljena Božićna pjaceta kao i karusel. Budva će opet dobiti stari sjaj uoči božićjih i novogodišnjih praznika.

\"Božićna

Na današnjoj konferenciji za novinare koja je organizovala TO Budve, saopšteno je da će se organizovati Božićna pjaceta. Božićne kućice će biti postavljene na šetalištu kod Starog Grada, kao i ranihjih godina. U istim će se predstaviti lokalni ugostiteljski objekti, čiji proizvodi će se moći degustirati.

Pored lokalnih restorana, ove godine će imati priliku da se pokažu i mnogi mladi neafirmisani izvođači.

Novost na Božićnoj pjaceti je karusel koji će biti postavljen prvi put. Postavljanjem karusela Božićna pjaceta će dobiti pravi praznički ambient, baš kao u svim svjetskim metropoloma. Za radost najmlađih posjetilaca, pored karusela, biće postavljeno i igralište za djecu.

Za još bolju zabavu, pobrinuće se mnogi lokalni izvođači, DJ-evi, klape i muzičke grupe koji će imati priliku da se pokažu svim posjetiocima. Mnogim muzičkim izvođačima, ovo će biti prvi javni nastup.

\"\"

Na ovogodišnjoj pjaceti posjetioci će moći da degustiraju pivo, kuvano vino, bavarske kobasice, kao i mnoge specijalitete lokalnih restorana u Budvi. Održavanjem pjacete, kreće praznična euforija, pa je ovo pravo mjesto koje trebate da posjetite.