Kako pronaći idealan smeštaj u Budvi?

\"Budva

Ukoliko ste se odlučili da svoj odmor provedete u Budvi ovog ljeta, potrudićemo se da vam damo nekoliko savjeta koji će vam pomoći u porazi za idealan smeštaj u Budvi. Kada je najpovoljnija cijena smještaja, odabir lokacije smještaja, kada rezervisati smještaj, vrline, mane i drugo.

Na samom uvodu u ovaj blog, preći ćemo po tipovima smještaja koje postoje:

Apartman

Apartman je smještajna jedinica koja ima svoj privatni ulaz, imate svoju privatnost, kupatilo, kuhinju, dnevnu sobu (studio) ili dnevnu sobu + spaavaću sobu (jednosoban apartman), ili više spavaćih soba u apartmanu. Apartmani su obično smješteni u stambenim zgradama, tipa privatnog stana, ili u ugostiteljskom objektu sa više apartmanskih jedinica koji mogu da budu servisirani apartmani (dnevno čišćenje, zamjena peškira i posteljine) u zavisnosti od ponude.

Soba

Sobe su obično smještene u ugostiteljskim objektima ili privatnim stanovima. Gosti imaju svoj ključ, ali obično nemaju privatni ulaz. U luksuznim objektima koje u ponudi imaju sobe, gosti imaju privatnost, bolju izolaciju, pa i veličinom mogu da budu i apartmanskog tipa. Sobe sadrže privatno kupatilo ili je djeljivo. Nemaju kuhinju u ponudi, ali se često pojavljuje u ponudi da imaju i djeljivu kuhinju sa drugim gostima objekta. Standard jedne sobe za odmor je soba sadrži: klima uređaj, tv, internet, frižder, escajg za ručavanje, kupatilo.

Kuća/Vila

Kuće/Vile su smještajne jedinice koje su obično veće površine i imaju pored više spavaćih soba, dvorište ili bazen. Rentiranjem vile, gosti imaju privatnost na visokom nivou, lagodnost u istom. U praksi sadrže bar dva kupatila, privatni parking, dvorište i opremljenost na zavidnom nivou.

\"Budva

Koja je cena smještaja u Budvi?

Na ovo pitanje mi u SUB Travel-u se susrećemo svaki dan. Da bi gostu ponudili idealan smještaj u kojem želi da ljetuje u Budvi, neophodno je da oslušnemo njegove uslove i želje. Koja je to lokacija koju želi, udaljenost do mora, tip smještaja, struktura smještaja, broj osoba koji će boraviti u istom. Kkategoriju apartmana koju gost želi da rezerviše, je poželjno navesti.

Cijena smještaja zavisi u odnosu na gore navedene uslove. U praksi, smještaj koji je bliži moru, ili se nalazi na atraktivnoj lokaciji u Budvi ima veću cijenu. Gostima koji dolaze sa svojim automobilom preporučujemo da udaljenost i samu lokaciju ne gledaju kao prioritet. Na taj način naći povoljan smještaj u Budvi, dok svakako budvanska rivijera ima mnogo plaža koje je moguće obići automobilom.

Gosti koji ne dolaze sa sa svojim autom, trebali bi da okrenu pažnju na udaljenost do mora, dok za goste koji nemaju problem da prošetaju 10-15 minuta hoda, imaju veliki izbor pred sobom. Svakako Budva je geografski pogodna za sve goste, najveća udaljenost do mora u privatnom smještaju nije preko 15 minuta hoda. Apartmani sa privatnim parking mjestom u Budvi su izuzetno traženi, pa je takođe cijena apartmana nešto veća u odnosu na smještaj koji ne posjeduje privatno parking mjesto.

U principu, najskuplji smještaj je onaj smještaj gdje je minimalni kapacitet 1 do 2 osobe, dok u većim apartmanima koji mogu da prime više osoba, cijena po danu se dijeli na broj osoba, pa često gostima u dobro opremlejnom apartmanu bude do 10 evra po danu, po osobi.

Pomažemo vam pri izboru smeštaja u Budvi !

Sa našim gostima, mi iz SUB Travel Group-a imamo otvoren pristup, trudimo se da im damo dobar savjet, prenesemo im prednosti i mane smještaja kao i recenzije prošlih gostijju. Na kraju njihovog  boravka, prijateljski odnos i povjerenje je ono šta je uticalo da se svake godine vrate u Budvu iz godine u godinu, tako sve od našeg osnivanja 2012. godine.

SmjestajuBudvi.com ima softverska rješenja koja će pomoći gostima da jednostavno i brže pronađu željeni smještaj. Za goste koji često dolaze u Budvi, znaju koja im lokacija najviše odgovara, pa na našoj integrisanoj mapi mogu vršiti odabir apartmana po lokaciji koja daje precizne lokacije smještaja.

\"Olivar

Pretraga smještaja

Shodno da smo gotovo 10 godina u internet industriji pružanja usluga smještaja u Budvi, pronašli smo najbolji i nabrži model pretrage za posjetioce sajta. Najbitniji detalji svake smještajne jedinice su iskazani i iza kojih odgovorno stojimo. Ponuda na sajtu SmjestajuBudvi.com je pažljivo birana, svaka smještajna jedinica ispunjava standarde shodno kategoriji smještaja.

Najpolvoljnije cijene smještaja

SUB Travel Group je zamišljena kao grupacija, pa smo zvanični partneri sa svim online kanalima koji su aktuelni na tržištu. Ponuda smještaja na sajtu SmjestajuBudvi.com je takođe prisutna na svim online kanalima. Na istim je identična ponuda smještaja veća od 10-23% u odnosu na sajt SmjestajuBudvi.com. Prilikom online rezervacije ili upita, posjetiocu će se naći najpovoljnija cijena smještaja za određeni datum u kojem planira ljetovanje u Budvi.

Kao gosti i vaši domaćini veoma je važno da budete odgovorni i prijavite vaš boravak za smeštaj u Budvi, dok ćete više informacija o postupku i cijeni boravišne takse pročitati Ovdje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *